ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

16/4/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 953

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 15ης Απριλίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=5874

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Τα σηµαντικά εκθεσιακά και συνεδριακά γεγονότα, που γίνονται τακτικά πλέον στην περιοχή µας έχουν δηµιουργήσει τις προϋποθέσεις η τρίτη πόλη της Ελλάδας να διεκδικήσει τη δηµιουργία ένα µεγάλου εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου.
Το αίτηµα έχει τεθεί πολλά χρόνια πριν, όµως τώρα έχουν ωριµάσει οι συνθήκες.
Οι συνεχείς κοινές πρωτοβουλίες και συνέργειες των σηµαντικότερων µάλιστα φορέων της πόλης, που δείχνουν µέσω αυτών των µεγάλων γεγονότων να βρίσκουν δρόµους συνεννόησης, αποτελούν το σηµαντικότερο ίσως όπλο για αυτήν τη διεκδίκηση. Ο «Σ.Ε.» επαναφέρει σήµερα το θέµα προς προβληµατισµό και θα επιδιώξει άµεσα τη θεσµική συνέχεια του.

- Το «παρών» στα αποψινά (7 µ.µ.) εγκαίνια της έκθεσης εκτός από την Αχαιή αν. Υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου αναµένεται να δώσουν ο αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτοµίας Κώστας Φωτάκης, η υφ. Βιοµηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ έχει δηλώσει ότι θα παραστεί το Σάββατο και ο υφ. Εσωτερικών Γιώργος Μπαλάφας.

- Νοµοσχέδιο - ταφόπλακα στον Περιφερειακό Τύπο ετοιµάζεται να σερβίρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως πασχαλιάτικο δώρο! Αυτό επισηµαίνει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου  (ΕΙΕΤ).

- Εφιάλτη αποτελούν τα «λουκέτα» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ολόκληρη την επικράτεια και στην Πάτρα, παρά τις μικρές αυξομειώσεις τους.

- Επεισοδιακή η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών. Προκλήθηκε ένταση με 250 φοιτητές του Αγρινίου. Καταγγελτική η Πρύτανις.

- Το σπίτι που γεννήθηκε ο Κωστής Παλαµάς σύντοµα θα λειτουργεί ως µια πνευµατική κυψέλη για το έργο του, και πόλος έλξης ερευνητών από όλο τον κόσµο. Ο δωρητής Αθ. Στεφανόπουλος αλλά και οι συντελεστές του έργου µίλησαν για τη νέα ταυτότητα του κτιρίου.

- Εγκρίθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συµβουλίου Οικονοµικής Πολιτικής τα αποτελέσµατα των εργασιών του Φόρουµ Βιοµηχανίας. Ενεργή η συµµετοχή στις εργασίες του ΣΕΒΠΔΕ.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template