ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/4/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 952

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Με την παρουσία στο φετινό 5ο Forum Ενέργειας στην Πάτρα σηµαντικών εκπροσώπων Φορέων, προέκυψαν ιδιαίτερα συµπεράσµατα για το ενεργειακό πάζλ της περιοχής µας. Είχαµε εξαγγελίες µε χρονοδιάγραµµα για την έλευση του Φυσικού Αερίου στην περιοχή µας. Επίσης αναγνωρίστηκε το πρόβληµα του περιορισµένου ηλεκτρικού χώρου τόσο στα δίκτυα µεταφοράς όσο και στα δίκτυα διανοµής και αναφέρθηκαν συγκεκριµένοι σχεδιασµοί επίλυσής του, ενώ παρουσιάστηκαν και οι πλέον πρόσφατες δράσεις στον τοµέα της Έρευνας και Εκµετάλλευσης του Ορυκτού Πλούτου της ΠΔΕ. Έγινε ένα σηµαντικό πρώτο βήµα στην κατεύθυνση της έξυπνης εξειδίκευσης στην Ενέργεια.

- Μεγάλο ενδιαφέρον, κατά την παρουσίαση των τεσσάρων δράσεων ΕΣΠΑ που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο. Προβληματισμός από τις διευκρινίσεις..

- Με σύνθημα «Δουλειά για όλους» φθάνουν μεθαύριο Κυριακή στο Σύνταγμα μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα πεζοπορίας οι Πατρινοί διαδηλωτές.

- Αποφασισµένοι να µην υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις εµφανίζονται οι λογιστές - φοροτεχνικοί και της Αχαΐας, Χθες νωρίς το πρωί, προχώρησαν σε συµβολικό αποκλεισµό της Γ΄ Δ.Ο.Υ. Πάτρας, στην Ακτή Δυµαίων.

- Η πατρινή εταιρία MEDFRIGO AE η οποία προσφέρει ολοκληρωµένες υπηρεσίες µεταφορών και logistics προϊόντων ελεγχόµενης θερµοκρασίας βραβεύθηκε για την αύξηση εξαγωγών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας.

- Από τις 15-17 Απριλίου θα πραγµατοποιηθεί η 3η Πανελλήνια έκθεση Patras IQ στο «Τόφαλος». Με ενενήντα εκθέτες, ανάµεσά τους εκτός από τα Πανεπιστηµιακά Ιδρύµατα και τα ερευνητικά ινστιτούτα που θα συµµετέχουν µε ώριµες καινοτόµες προτάσεις, και εταιρείες µικροµεσαίες µε καινοτόµα προϊόντα.

- Η πρώτη κλαδική έκθεση WESTIA 2016 ανοίγει τις πύλες της, αύριο Σάββατο 9/4 και θα διαρκέσει έως και τις 11/4, στις εγκαταστάσεις του Παµπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας.

http://www.symboulos.gr/?p=5832
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template