ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

20/4/16

«Άνθισε το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου»

«Άνθισε το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου»
Συμμετείχαν 562 μαθητές από 4 Περιφέρειες


Mε Δημιουργία, Έκφραση, Φαντασία, Όνειρα, Πάθος, Γέλια και Χειροκροτήματα πλημμύρισε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, το οποίο φιλοξένησε το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου .

Το  Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτ/νίας μπήκε δυναμικά στην έβδομη χρονιά του, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να ξεδιπλώσουν  το ταλέντο τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους πάνω  στη θεατρική σκηνή. Από τις 30 Μαρτίου 2016 έως σήμερα 562 μαθητές και μαθήτριες από Αιτ/νία, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Ευρυτανία και Αχαΐα, με το μεράκι της προσφοράς των εκπαιδευτικών τους  και τη δική τους δημιουργική ορμή κατάφεραν να αναβαθμίσουν  και να  ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου. Ανέπτυξαν αξίες ευγενούς συναγωνισμού, τόνωσαν τη δημιουργική τους φαντασία και με το  υποκριτικό τους ταλέντο εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα από τους συμμαθητές τους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους φίλους τους, που γέμιζαν ασφυκτικά, σε όλες τις παραστάσεις, την αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. 

Η αυλαία του  Μαθητικού  Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτ/νίας, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, κλείνει το Σάββατο, 23  Απριλίου 2016 στις 11π.μ, με την τελετή λήξης. Θα γίνουν οι  απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων και θα δοθεί ραντεβού για το 2017, συνεχίζοντας έτσι έναν θεσμό ο οποίος καθιερώθηκε πλέον  στην πολιτιστική ζωή του  Αγρινίου.
………………ΒΙΝΤΕΟ………………………..
Αποσπάσματα από το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου
https://www.youtube.com/watch?v=iUY_dDf6kWE&feature=youtu.be

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template