ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

30/3/16

Υπερψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο το σχετικό ψήφισμα της ΠΕΔ, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αγρινίου.

Γ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Μόνο με σχέδιο και τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας θα εκφραστεί σωστά η δεδομένη ευαισθησία μας για τους πρόσφυγες.

Υπερψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο  το σχετικό ψήφισμα της ΠΕΔ, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αγρινίου.

Στην κατά πλειοψηφία  υιοθέτηση του ψηφίσματος της ΠΕΔ για το προσφυγικό προχώρησε τη Δευτέρα,  28/3/2016, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου , μετά από πρόταση του κ. Γ. Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στην εισήγησή του υπογράμμισε ότι η ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση είναι αυτονόητη και ως εκ τούτου δεδομένη  η πρόθεση για συνδρομή, καθώς «οι Έλληνες έχουμε μέσα μας την προσφυγιά».
Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι το όλο εγχείρημα μπορεί να γίνει χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας και συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο θα ξεκαθαρίζει τους διακριτούς ρόλους κάθε εμπλεκόμενου, καθώς και άλλες κρίσιμες παραμέτρους, όπως ο χρόνος και ο αριθμός των ανθρώπων που θα φιλοξενηθούν.
Οι Δήμοι δεν μπορούν να συναινέσουν στην τραγελαφική κυβερνητική και διοικητική ασυνεννοησία, όπως προκύπτει από συνεχή ελλιπή ή αντιφατικά μεταξύ τους έγγραφα,  και να παραχωρήσουν είτε χώρους οι οποίοι δεν τους ανήκουν, είτε χώρους για τους οποίους δεν συμφωνεί η τοπική κοινωνία, τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος Αγρινίου, ξεκαθαρίζοντας ότι, σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να αποδεχθεί την παραχώρηση χώρων στο κέντρο της πόλης.  

Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεων του Δημάρχου Αγρινίου






 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template