ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

31/3/16

Διακρίσεις για τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου της ΚΕΔΑ.

Μ. Παπαγεωργίου: Έμπρακτα αποτελέσματα της πολυεπίπεδης δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Δήμου.

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου από την Καλαμάτα όπου διεξήχθησαν το 22ο Φεστιβάλ και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος του αθλήματος με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από το σύνολο των ομίλων της επικράτειας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του Δήμου Καλαμάτας.

Οι διοργανώσεις αυτές αποτελούν σημαντικούς σταθμούς στο ετήσιο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, συμμετείχε με δέκα συνολικά αθλητές  στον αγώνα ζευγών σε όλες τις κατηγορίες (kids, 1-6, 1-9 και open), αλλά και στον αγώνα των ομάδων στην κατηγορία open.

Συγκεκριμένα:

  •     Στον αγώνα των ζευγών και ειδικότερα στην κατηγορία open ο αθλητής του Ομίλου Δημ. Κούρτης συναγωνιζόμενος με τον Λ. Καραγιαννόπουλο πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και αναδείχθηκαν νικητές της 2ης ημερίδας κατακτώντας τελικά την όγδοη θέση μεταξύ 60 ζευγών αθλητών.
  •     Στην κατηγορία 1-9, τον Όμιλο εκπροσώπησαν οι Κων. Χαρατσάρης και  Ευ. Καλοφώνου, που αναδείχθηκαν νικητές της κατηγορίας mixed και παράλληλα κατέκτησαν την τέταρτη συνολικά θέση ανάμεσα σε 21 ζεύγη αθλητών.
  •   Στην κατηγορία 1-6, αγωνίστηκαν οι Αν. Αραπογιάννης με τον Κων. Παπαγεωργίου.
  •     Στην κατηγορία kids συμμετείχαν οι φερέλπιδες του ομίλου, Α. Παπασπύρου και Ι. Παπασπύρου.
  •    Τέλος, στον αγώνα των ομάδων και στην κατηγορία open ο αθλητής  Δ. Κούρτης συναγωνιζόμενος με τους Ν. Διαμαντίδη, Γ. Δοξαστάκη και Λ. Καραγιαννόπουλο κατέκτησε την τέταρτη θέση, ενώ ο αθλητής Δ. Παπασπύρου συναγωνιζόμενος με τους Β. Λεμπέση, Ε. Νιάρχο και Ζ. Παλιγιάννη κατέκτησε την ένατη θέση ανάμεσα σε δεκαοκτώ ομάδες.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α κ. Μαρία Παπαγεωργίου, υπογράμμισε ότι οι νέες αυτές διακρίσεις του Ομίλου αποδεικνύουν εμπράκτως τα αποτελέσματα της πολυεπίπεδης δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Δήμου και τη σημαντική δουλειά που γίνεται όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κυρίως στο επίπεδο των παίδων και των αρχαρίων, όπου μετέχουν όλο και περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες σχολείων της περιοχής, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στο πνευματικό αυτό άθλημα, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και παίζεται από δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
           

           
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template