ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

21/3/16

Ολυμπία Οδός: Το Φθινόπωρο στην κυκλοφορία το Κόρινθος-Κιάτο

To Φθινόπωρο θα παραδοθεί το τμήμα Κόρινθος-Κιάτο και μέχρι το τέλος του έτους το τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο. Αυτό δήλωσε σήμερα μετά από συνάντηση που έγινε με τους Δημάρχους της περιοχής ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες.
Σε σύσκεψη που έγινε στο εργοτάξιο Ξυλοκάστρο όπου παραβρέθηκε το ypodomes.com, για την επίλυση των προβλημάτων ενημερώθηκε από την κατασκευάστρια κοινοπραξία και άκουσε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου.
Το έργο της Ολυμπίας Οδού στο τμήμα Κόρινθος-Πάτρα έχει επανεκκινήσει πλήρως και μάλιστα πριν από 2 εβδοαμάδες υπεγραφη μνημόνιο συναντίληψης μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και του παραχωρησιούχου.
Ταυτόχρονα υπεγράφη μνημόνιο μεταξύ του Υπουργείου, της ΕΡΓΟΣΕ και της Ολυμπίας Οδού προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τις εμπλοκές του οδικού με το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Δέδε όλος ο αυτοκινητόδρομος από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στο τέλος του Μαρτίου του 2017.
Θα έχουμε μία "λειτουργική" Ολυμπία Οδός εκτός από 2-3 σημεία και το παράπλευρο οδικό δίκτυο που θα παραδοθεί λίγους μήνες αργότερα.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template