ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

25/3/16

Εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων»

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 25ης Μαρτίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=5799

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Τη δηµιουργία ενιαίου µετώπου διεκδίκησης, µε τη συµµετοχή των παραγωγικών φορέων της περιοχής µας αλλά και από τους τοπικούς άρχοντες, προκειµένου να προχωρήσει η κατασκευή του εµπορικού τµήµατος στις εγκαταστάσεις του νέου λιµανιού της Πάτρας, αποφάσισε οµόφωνα, το Διοικητικό Συµβούλιο του Επιµελητηρίου Αχαΐας. Η διεκδίκηση της υλοποίησης του έργου συζητήθηκε διεξοδικά κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειµένου το έργο να ενταχθεί στο νέο επιδοτούµενο πρόγραµµα που θα διαχειριστεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

- Αποκλειστική συνέντευξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα στον «Σ.Ε.» για τις προτεραιότητες της ΠΔΕ, σχετικά με τις δράσεις Έρευνας-Καινοτομίας αλλά και Επιχειρηματικότητας.

- Πλήθος παρατηρήσεων, ενστάσεων και προτάσεων από 28 φορείς για το νέο χωροταξικό της Δυτ. Ελλάδος. Δεκτό κατ’ αρχήν από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

- Νέους κανόνες στο κέντρο της πόλης επιχειρεί να εισάγει η Δηµοτική Αρχή. Ξεκίνησε διαβούλευση για τα τραπεζοκαθίσµατα σε πεζοδρόµια και πεζοδρόµους. Εξαιρεί Ηφαίστου και Ραδινού. Αντιδρούν οι επιχειρηµατίες. Προωθούνται και αλλαγές στις χρήσεις γης που φέρνουν τα πάνω - κάτω στο κέντρο της Πάτρας.

- Στις 5 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί τελικά η δηµοπρατηση για το τµήµα Δουναίικα-Πύργος.

- Mικρές µετακινήσεις στο υπέδαφος µετά την κακοκαιρία των τελευταίων ηµερών, προκάλεσαν µερική εκκένωση στην Κοινότητα Κλεπάς στην ορεινή Ναυπακτία Αιτωλοακαρνανίας.

- Η παράσταση σύγχρονου χορού ΤalVez ξεπερνά τη σκηνή και ο κύκλος της ιδέας ολοκληρώνεται από το κοινό. Θα πραγµατοποιηθεί στο Δηµοτικό Θέατρο Απόλλων, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας, για τρεις µόνο παραστάσεις, στις 28, 29 & 30 Μαρτίου στις 21:00.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template