ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

7/3/15

Νέα σελίδα για το Αγρίνιο:Agrinio Best Of

Γιατί δημιουργήθηκε το Agrinio Best Of ?
Γιατί απλούστατα υπάρχουν και καλά νέα τα οποία τις περισσότερες φορές επισκιάζονται απο τα κακά νέα.
Ο παρών ιστοχώρος έχει σαν στόχο να συγκεντρώσει να ταξινομήσει και να προβάλλει οτι καλύτερο γίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, με προοπτική ολης την Αιτωλοακαρνανίας.
Θα κοιτάμε στο παρών αλλά θα ταξιδεύουμε και στο παρελθόν για να βρούμε εκείνες τις ειδήσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την συνεισφορά στον συνάνθρωπο, την συνεισφορά στον τόπο μας, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, στην ανάπτυξη του αθλητισμού και να γνωρίσουμε πρόσωπα και ομάδες που συνέβαλαν και συμβάλουν με τα έργα τους για ένα καλύτερο αύριο.
Ο ιστοχώρος μας φιλοδοξεί να δώσει στον επισκέπτη ενα θετικό τόνο στην καθημερινοτητά του και να το κάνει γνώστη πολλών καλών ειδήσεων που  συνήθως χάνονται στον λαβύρινθο της καθημερινής πληροφόρησης.
Για να πετύχουμε τον στόχο μας, θα "σκανάρουμε" καθημερινά πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της περιοχής  μας και θα καταγράφουμε αυτά τα οποία έχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.
Φυσικά εννοείται οτι ολα αυτά που κάναμε μέχρι τώρα είναι μόνο ενα μέρος απο το σύνολο των πραγμάτων που θα παρουσιάσουμε στην συνέχεια. Οι εκπλήξεις θα είναι και μεγάλες και ευχάριστες. 
Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε δίπλα μας τους ανθρώπους που ήδη ασχολούνται με τον τομέα της πληροφόρησης ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό εκτός των άλλων σημαίνει οτι όποιος επιθυμεί να αρθρογραφεί στο site αρκεί να μας το ζητήσει. Το site αυτό επι της ουσίας ανήκει σε όλους όσους θέλουν να προβάλλουν και να προωθήσουν την ΘΕΤΙΚΗ πληροφορία.
Με χαρά θα ακούσουμε την αποψή σας, την οποία παρακαλούμε να την καταγράψετε σαν σχόλιο στο παρών άρθρο. Το βασικό δόγμα μας είναι η φράση "Ο διάλογος βοηθάει στο να γίνουμε καλύτεροι"
Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται ο παρών ιστοχώρος είναι:
  • ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας !
  • ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ, βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο !
  • ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, τον κάνουμε καλύτερο !
Αυτά με τις συστάσεις, η συνέχεια επι του πληκτρολογίου ...

ΤΟ STRATOSETOLOAKARNANIA ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template