ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

20/5/14

Ανοικτή επιστολή παράταξης "Αγρίνιο- Ανατροπή Τώρα- πολίτες σε δράση"

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Συνδυασμός «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα – Πολίτες σε δράση» με τον Δημήτρη Τραπεζιώτη, θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, από βάθος καρδιάς, σε όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες για εμάς συνθήκες. Σας κοιτάξαμε στα μάτια, κάναμε έναν ανοιχτό και υπεύθυνο διάλογο μαζί σας, στις γείτονες στα χωριά και στις πλατείες. Ανοιχτά στο φως της ημέρας μακριά από παρασκήνια, εκβιασμούς και μικροπολιτικές που μας έφεραν στο σημερινό τέλμα.
Η δύναμη που μας δώσατε, θα την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Στο πλάι των συνδημοτών μας για να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα που έχει επιφέρει η ανθρωπιστική κρίση στην οποία μας οδήγησαν με τις πολιτικές τους αυτοί που τόσα χρόνια μας κυβερνούν.
Η ψήφος στο Συνδυασμό «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα – Πολίτες σε δράση» ήταν ψήφος αντίστασης στα μνημόνια και τους εκπροσώπους τους και ταυτόχρονα ψήφος προοπτικής και ελπίδας. Στη κατεύθυνση αυτή θα κινηθούμε και σήμερα και αύριο. Δεν σταματάμε.
Η παράταξη μας ήρθε για να μείνει. Θα οργανώσουμε τον αγώνα μας με βάση το πρόγραμμα μας, τις θέσεις μας και τις αξίες μας και σε αυτή την προσπάθεια σας καλούμε όλους και όλες να συμμετέχετε. Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για ένα Δήμο και μια Δημοτική αρχή που θα είναι δίπλα στους πολίτες με αλληλεγγύη στα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα τους.
Σας ευχαριστούμε
Για το Συνδυασμό
«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα – Πολίτες σε δράση»
Δημήτρης Τραπεζιώτης

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template