ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

22/5/14

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY

Το καλοκαίρι, αν και ελαφρώς καθυστερημένα, σιγά σιγά έρχεται και η Ομόνοια Ναυπάκτου, συνεπής στο ραντεβού της, ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της δραστηριότητες. Αναμφίβολα το δημοφιλέστερο καλοκαιρινό άθλημα είναι το BEACH VOLLEY και για τη φετινή χρονιά η Ομόνοια οργανώνει μια σειρά από τουρνουά, που θα ξεκινήσουν από τα μέσα του Ιουνίουκαι θα τελειώσουν στα τέλη του Αυγούστου.
 Προηγουμένως όμως η διοίκηση και η τεχνική ομάδα του Σωματείου οργανώνουν το BEACH VOLLEY ACADEMY. Πρόκειται για τμήματα εκμάθησης του αθλήματος, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς. Θα διαμορφωθούν δύο βασικές κατηγορίες με δύο τμήματα σε κάθε μία από αυτές.
Κατηγορία Α – Αγωνιστικά Τμήματα ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Κατηγορία Β – Τμήματα Αρχαρίων ΕΝΗΛΙΚΩΝ και ΜΑΘΗΤΩΝ
Επίσημη πρώτη έχει οριστεί η Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα, στα γήπεδα του beach volley που βρίσκονται στην Παλαιοπαναγιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση omonoianafpaktou@gmail.com, είτε μέσω τηλεφώνου στο 6972090641 (Ντίνος Τσακανίκας), είτε από κοντά καθημερινά στις εγκαταστάσεις των γηπέδων στην Παλαιοπαναγιά 17.00-20.00.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template