ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/4/14

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
καλούν την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στις 7:00 το βράδυ
τα μέλη των κινημάτων που έχουν αναπτυχθεί στην πόλη,
καθώς και τους κατοίκους της Δήμου του Αγρινίου,
που αντιλαμβάνονται ότι το ζήτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι ζήτημα διαχείρισης, αλλά αγώνας ανατροπής των πολιτικών της Ευρωπαϊκής ένωσης, του ΔΝΤ, της κυβέρνησης και του «καθεστωτικού κράτους του Αγρινίου»

στην πολιτική- πολιτιστική λέσχη ΡΩΓΜΗ
σε μια ανοιχτή συζήτηση
για τη δυνατότητα καθόδου της συνέλευσης
στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου

Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, όπως και διακηρυκτικά έχουμε υποστηρίξει, λειτουργεί αυτόνομα και αμεσοδημοκρατικά. Όλα τα μέλη της κίνησης, ανεξάρτητα από την πολιτική ή κομματική τους ένταξη, είναι ισότιμα. Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται στις γενικές συνελεύσεις, στις οποίες εκτός από τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν και οι φίλοι της κίνησης, που συμφωνούν με τις θέσεις και τις στοχεύσεις της ιδρυτικής μας διακήρυξης.
Να σημειώσουμε για άλλη μια φορά ότι δεν αποδεχόμαστε τους ιεραρχικούς και αντιδημοκρατικούς περιορισμούς που θέτει η νομοθεσία, ειδικά ο Καλλικράτης, και ο γραφειοκρατικός δημοκρατικός συγκεντρωτισμός των κομμάτων.
Είμαστε ανεξάρτητοι από κάθε οικονομικό συμφέρον και διαπλοκή. Τα έσοδα μας προέρχονται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών της συνέλευσης, που είναι εργαζόμενοι, νεολαίοι, άνεργοι και συνταξιούχοι.
Η συμμετοχή της συνέλευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εάν αυτή αποφασισθεί και η παρέμβασή της στα τοπικά πράγματα δεν αποσκοπεί μόνο στην ανάδειξη των δυνάμεων που ήδη εκφράζονται σε αυτή, αλλά και στην προώθηση της κοινής δράσης με άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις, που συμφωνούν με το γενικό πλαίσιο των στόχων μας.
Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ είναι αντίθετο με τη διαχειριστική λογική και τη θεσμολαγνεία, στάση που χαρακτηρίζει την πρακτική τόσο των συντηρητικών, όσο και των προοδευτικών δυνάμεων που δρουν στο δήμο.
Στο πλαίσιο της αντιδιαχειριστικής μας πολιτικής, σε περίπτωση που εκλεγούν σύμβουλοί μας, θα χρησιμοποιούν τη θέση τους για να στηρίζουν το λαϊκό κίνημα, να υπηρετούν τις αποφάσεις της συνέλευσης και όχι την αύξηση της κομματικής ή και προσωπικής τους επιρροής.
Επικεντρώνουμε τη δράση μας στην αυτενέργεια του λαού και στους αγώνες του ενάντια στο σύστημα και τους τοπικούς κρίκους του, και φιλοδοξούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη αυτών των αγώνων.
Υποστηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους αγώνες του λαού στις ποικίλες μορφές τους, παλιές ή και νέες, που μπορεί να γεννήσει το λαϊκό κίνημα, όπως λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές, τοπικές πρωτοβουλίες ή ευρύτεροι συντονισμοί για διάφορα προβλήματα.
Θα παλέψουμε για αυτό με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις και θα στηρίξουμε την αυτοοργάνωση αλληλεγγύης ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους ανέργους σε συνθήκες άγριας κρίσης. Αυτές οι μορφές δράσης και οργάνωσης του λαϊκού κινήματος θα οδηγήσουν σε νικηφόρες μάχες κατά του συστήματος, αλλά θα αποτελέσουν και το φύτρο μιας διαφορετικής μελλοντικής κοινωνίας.

                                         Από το γραφείο τύπου
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template