ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

22/4/14

Aυξήσεις στα δημοτικά τέλη του Δήμου Αγρινίου

Αυξήσεις – φωτιά μέχρι και 120% στα τέλη του Δήμου Αγρινίου στην τετραετία Μοσχολιού (2011-2014) αποκαλύπτει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Συγκεκριμένα, ο κ.  Τραπεζιώτης κατήγγειλε με ατράνταχτα στοιχεία( αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων αναρτημένες στο Διαδίκτυο) ότι η διοίκηση Μοσχολιού, σε καιρό τεράστιας οικονομικής κρίσης προέβη σε ιλιγγιώδεις αυξήσεις των τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας την τετραετία 2011-2014 που ξεπερνούν το 120%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στη δημοτική ενότητα Μακρυνείας η αύξηση των συντελεστών των  τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας  για τις οικίες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, φτάνοντας το 121% ( από 0,52 ευρώ το 2010, έφτασε στο 1,15 ευρώ το 2014). Μεγάλης κλίμακας αύξηση των τελών κλήθηκαν να πληρώσουν και οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Στράτου, αύξηση που έφτασε στο 66,7%. Στη Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων η αύξηση των σχετικών συντελεστών έφτασε στο 64,3%, στη Νεάπολη στο 59,7%και στα χωριά του πρώην δήμου Θεστιέων η αύξηση των συντελεστών έφτασε στο 25%.
Είναι πασιφανές, λοιπόν, ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν παραπλανεί απλώς τους πολίτες, με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της ότι δεν προέβη σε καμία αύξηση τελών, αλλά εφαρμόζει την πιο βάναυση πολιτική αυξήσεων , ακολουθώντας τις μνημονιακές επιταγές της κεντρικής διοίκησης.
Οι μάσκες έπεσαν πια και ο κ. Μοσχολιός δεν μπορεί με ασύστολα ψεύδη να προπαγανδίζει την πολιτική που ακολούθησε κατά τη θητεία του στο Δήμο Αγρινίου. Ας ρίξει μια ματιά στις πολιτικές άλλων δήμων που μείωσαν πραγματικά και όχι με αλχημείες τα δημοτικά τέλη και ας σταματήσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις ότι δήθεν δεν έκανε καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη . Άλλωστε, στην περίπτωσή του, η σιωπή είναι χρυσός.
                                                                                Αγρίνιο, 18-04-2014
                                                                                    Γραφείο Τύπου    Δημήτρη Τραπεζιώτη ,υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template