ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/4/14

ΈΚΚΛΗΣΗ: 8χρονη ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ χρήματα για να κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον κεφάλι!

Ένα 8χρονο κοριτσάκι, που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, χρειάζεται τη βοήθειά μας…
Έκκληση απευθύνουν η Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου και το 10ο Δημοτικό Σχολείο, στη Γρηγορούσα, για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να μεταβεί η 8χρονη στη Γερμανία για εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι!
Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων, στην οποία αναφέρεται ο τραπεζικός λογαριασμός είναι η εξής:
«Η Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου καλεί όλους τους συλλόγους γονέων, καθώς και τους γονείς, να συμμετέχουν με όποια οικονομική δυνατότητα έχουν, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπορέσει κοριτσάκι από το 10o Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου να μεταβεί άμεσα (μέχρι 19/4/2014) σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου εγκεφάλου.
Πάγια θέση της Ένωσης είναι ότι η Υγεία είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και ότι το κράτος θα πρέπει να καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα σε θέματα Υγείας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η αλληλεγγύη είναι πάντα αναγκαία και πρέπει αυτήν τη στιγμή να βοηθήσει στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την επιτυχή έκβαση της περιπέτειας της μικρής μας φίλης.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και θα καταφέρουμε και αυτό το στόχο! Πιστεύουμε ότι και η μικρούλα μας θα βγει σίγουρα νικήτρια σε αυτήν την δύσκολη μάχη της ζωής της!
Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6525-126559-078
IBAN: GR54 0171 5250 0065 2512 6559 078
(Αρχικά ονόματος κατόχου βιβλιαρίου για διασταύρωση στοιχείων: Ν.Ι.Δ. Τα πλήρη στοιχεία του κοριτσιού είναι στην διάθεση της Ένωσης)»

http://www.star.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template