ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

25/3/14

Με λιακάδα η παρέλαση στο Αγρίνιο (photos)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για μια ακόμη χρονιά στο κέντρο του Αγρινίου για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη  επετειακή παρέλαση για τον εορτασμό της επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 των Ελλήνων κατά των Τούρκων κατακτητών.
Οι παρελαύνοντες του Αγρινίου έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα των παρεβρισκωμένων που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από όπου θα περνούσε η παρέλαση.
Παρόν στην μαθητική παρέλαση του Αγρινίου μεταξύ άλλων, εκτός από το δήμαρχο της πόλης, κ. Παύλο Μοσχολιό, ήταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Καζαντζής, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. κα Νίκη Φούντα, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καραγκούνης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Βαρεμμένος αντιπροσωπεία του υπουργείου παιδείας αλλά και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας μεταξύ των οποίων ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Μπόκας και ο  Α. Δ. Ακαρνανίας κ. Αποστολόπουλος.
Πριν την παρέλαση πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία Δημάδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
 
 
aerasnews

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template