ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

10/3/14

Με θυμάσαι ρε πούστη...

Ο Παναιτωλικός για πολλά χρόνια... βάλτωνε στα σκατά της Γ΄εθνικής γιατί επέμενε να είναι καθαρός και δεν έμπλεκε στα στημένα τους. Μέχρι το πούλμαν με σφαίρες γάζωσαν κάποιοι επειδή ο Τίτορμος προτιμούσε να τα δίνει τα λεφτά στους παίκτες του και όχι στους βρωμιάρηδες παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ανέβηκε με το σπαθί του τις κατηγορίες για να ανασάνει καλύτερα. Κι όμως παραμένει περιτριγυρισμένος από λαμόγια, απατεώνες και πούστηδες στην ψυχή! Ανήμερα των γενεθλίων του, ανήμερα της συμπλήρωσης 88 χρόνων από την ίδρυση του, ο Παναιτωλικός... βίωσε το μεγαλύτερο χειρουργείο στην ιστορία του. 

Σε μια από τις πιο βρώμικες έδρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, απέναντι σε έναν παράγοντα που εκφράζει... την αηδία, την μπόχα και την δυσωδία. 

Το χειρουργικό εργαλείο δεν έχει νόημα να πούμε ποιος είναι. Κάποιος... φουκαράς Καμπαξής είχε τον ρόλο να δώσει την νίκη στον Λεβαδειακό οπωσδήποτε προκειμένου να μην μπλέξει σε σενάρια παραμονής. 

Κι αφού αυτός ο κομπλεξικός διαιτητάκος δεν μπόρεσε για περίπου 90' παρά τις υποδείξεις του να... πανηγυρίσει ένα γκολ του Λεβαδειακού, αποφάσισε να το... σκληρύνει! Απέβαλλε τον Γκάλο, έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ, απέβαλλε και τον Κουτρουμάνο σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι κι ενώ είχαν τελειώσει και οι καθυστερήσεις. 

Όμως η Ελλαδίτσα είναι μικρή και το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη πιο μικρό. Αν παραμείνει διαιτητής και τα αφεντικά του δεν τον πετάξουν σαν... στυμένη λεμονόκουπα αφού τους έκανε την δουλειά, ίσως να τον δούμε και στο Αγρίνιο. Τα υπόλοιπα τα λέει ο τίτλος του blog!

YΓ. Το... θετικό της ιστορίας είναι ότι η πουστιά έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Παναιτωλικού έτσι ώστε για πάντα να θυμόμαστε πως αυτός ο σύλλογος μια ζωή παλεύει με τα θηρία, την βρωμιά και την αλητεία!

http://paneole.blogspot.gr/
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template