ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/2/14

Πρώτα δίναμε λεφτά για κεράκι να πάμε Πάτρα τώρα θα δίνουμε για λαμπάδα

του Κώστα Βουκελάτου

Μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να γίνει αυτό, μειώσεις μισθών και συντάξεων, υπερφορολόγηση στα εισοδήματα μας και η μόνη αύξηση είναι στο κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών του κράτους.

 
Το οδικό δίκτυο ειδικά από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα είναι μια καρμανιόλα που παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα, έδινες και ένα ποσό στα διόδια που οι περισσότεροι το βλέπαμε ότι ανάβαμε ένα κεράκι σαν τάμα στην Παναγία για να φτάσουμε γεροί.

Το τάμα όμως από κεράκι έγινε λαμπάδα μετά από τέτοιες αυξήσεις στα διόδια και αυτό δείχνει την αναλγησία και την παλιανθρωπιά ορισμένων σε τέτοιο σημείο που έχει εξοργίζει περισσότερο τους έλληνες που ταλαιπωρούνται.

Με τις νέες αυξήσεις η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα κοστίζει με την αύξηση 56 ευρώ αντί των 44 που ήταν μέχρι εχθές το βράδυ.

Η διαδρομή Αθήνα-Λαμία-Αθήνα κοστίζει πλέον 22,4 ευρώ αντί των 14,2 που κόστιζε μέχρι εχθές το βράδυ.

Να βάλουμε και το κόλπο να πληρώνουμε πλέον διόδια και στις δύο κατευθύνσεις Αθηνών – Κορίνθου που θα αυξήσει περισσότερο τα διόδια κατά 2,1 στο πήγαινε και κατά 1,8 στο έλα.
Αφίδνες από 2,10 ευρώ στα 3,35 ευρώ. Καπανδρίτι στα 2,05 ευρώ από 1,20 ευρώ. Μαλακάσα 1,45 ευρώ από 90 λεπτά που είναι σήμερα Οινόφυτα αύξηση κατά 25 λεπτά στα πλευρικά διόδια για να μην ξεφύγει κανένας έλληνας από εκεί και δεν του τα βουτήξουν. Θήβα 3,95€ από 2,55€ και φυσικά αύξηση και στα πλευρικά διόδια από 1€ σε 1,55€ μην τυχόν και τους ξεφύγει κανένας έλληνας και δεν του τα πάρουν. Τραγάνα από 2,45€ σε 3,9€ και στα πλευρικά από 2€ σε 3,15€.

Είμαστε ένα κράτος μπάχαλο χωρίς μέτρο, είμαστε ένα κράτος ντροπή που ταλαιπωρεί τον έλληνα χωρίς να του παρέχει τίποτα απολύτως και η νοοτροπία του μειώνουμε το εισόδημα του έλληνα και παράλληλα αυξάνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες η καταργούμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες όπως στην υγεία και την πρόνοια δείχνει μόνο αναλγησία η οποία είναι πλέον εγκληματική και όσοι εμπλέκονται είναι εγκληματίες.


http://www.freepen.gr/2014/02/blog-post_2821.html
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template