ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

16/2/14

Δεν περνάει κανείς!

Δεν περνάει κανείς!

Τα «κάστρα» είναι για να πέφτουν. Αυτό του Αγρινίου, όμως δεν πέφτει! Ο Παναιτωλικός παρέμεινε αήττητος στο «σπίτι» του καθώς... καθάρισε και τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1).


Οι Αγρινιώτες έδειξαν να «καθαρίζουν» άνετα το τρίποντο, καθώς στο 13’ προηγούνταν ήδη με τους Μπόγιοβιτς (7’) και Καμαρά, ωστόσο ο Αμπρόουζ στο 55’ έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς, δίχως όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ μέχρι το τέλος.

Αυτό που άλλαξε μόνο ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, λόγω της αποβολής του Μπικέι (85’). Στους 34 πόντους τα «καναρίνια» που είναι πλέον στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που η «ελαφρά ταξιαρχία» παραμένει οριακά πάνω από την τριάδα και στο +3 από τον Πλατανιά.

Το ματς:


Στο Αγρίνιο (σχεδόν) κανείς δεν περνάει ευχάριστα. Και ο Παναιτωλικός φρόντισε να το δείξει με το... καλημέρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μόλις στο 7’, λοιπόν, ο Μπόγιοβιτς κατάφερε με την δεύτερη προσπάθεια να «εκτελέσει» τον Τζόρβα και να ανοίξει το σκορ. Και σα να μην έφτανε αυτό, έξι λεπτά αργότερα, ο ασταμάτητος Καμαρά βγήκε στον αιφνιδιασμό και στο τετ-α-τετ με τον Έλληνα γκολκίπερ δεν έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει γρήγορα-γρήγορα τα γκολ της ομάδας του και να αποθεωθεί απ’ τον κόσμο.

Ο Απόλλων Σμύρνης «πλήρωσε» τα αμυντικά του κενά, πλήρωσε το γεγονός πως έπαιζε ψηλά και τώρα χρειαζόταν να κάνει ένα μίνι... θαύμα –βάσει και της έδρας που αγωνιζόταν- για να φύγει με βαθμό. Και θα μπορούσε το σκορ στο πρώτο μέρος να είχε ξεφύγει κι άλλο, αν τυχόν οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί στις κόντρες και είχαν καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα. Τα τελευταία λεπτά για το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε... χαλαρά, αφού τα «καναρίνια» φαινόταν πως είχαν ρίξει ταχύτητα.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα των φιλοξενούμενων βελτιώθηκε. Κι αφού ο Ράφαελ αρνήθηκε αρχικά το γκολ στον Αμπρόουζ, ο τελευταίος πήρε το αίμα του πίσω και με γυριστό σουτ στο 55’ μείωσε το σκορ και έβαλε... φωτιά στο ματς. Η πίεση του Απόλλωνα συνεχίστηκε, αφού πλέον είχε ξαναμπεί στο... κόλπο. Και στο 72’ λίγο έλειψε να προκαλέσει «εμφράγματα» στο Αγρίνιο, όμως ο Ράφαελ έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Τσοκάνη, κρατώντας το 2-1.

Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα, έριξαν ό,τι καλύτερο είχαν στον αγώνα, αλλά το σκορ τελικά δεν άλλαξε με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, όταν στο 86’ αποβλήθηκε ο Μπικέι για χέρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (60’ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Γκάλο, Σφακιανάκης, Μπακάλης (70’ Νταλμά), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (82’ Μπούντιμιρ)

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Καλί, Μελισσάς

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Αργυρόπουλος (84’ Σόντερμπεργκ), Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο (80’ Γκουέλα), Αμπρόουζ (80’ Μπάρκογλου)

Στον πάγκο: Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Τσιλιγκίρης

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template