ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

31/1/14

Πρωτοφανής καταγγελία από την Αναγέννηση Στάνου

 Η μη τέλεση του αγώνα Αρης Λεπενούς κσι Αναγέννησης Στάνου, έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για πρωτάκουστες συμπεριφορές στα γραφεία της ΕΠΣΝΑ, όπως καταγγέλει η ομάδα της Στάνου. Να θυμήσουμε ότι κατά τους ανθρώπους της Αναγέννησης, κακώς δεν διεξήχθη ο αγώνας με υπαιτιότητα του γηπεδούχου Άρη Λεπενούς.
Διαβάστε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Αναγέννησης Στάνου και την παράθεση των γεγονότων στα γραφεία της Ένωσης:


«Το επιστημονικό κύρος της Πειθαρχικής Επιτροπής που συνεκλήθη για να εκδικάσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την μη τέλεση του αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ και στην φιλοξενούμενη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ ήταν συνώνυμο με την επιδίωξη της να εκμαιευθεί η αλήθεια που συνέφερε την ΕΠΣ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Ότι την συγκεκριμένη ημέρα Σάββατο 25/01/2014 και ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν κατάλληλες για την τέλεση του αγώνα ο διαιτητής αποφάσισε να μην αρχίσει το μάτς γιατί οι γραμμές ήταν πλημμελώς χαραγμένες. Στο φύλλο που συνέταξε όμως δεν διευκρινίζει το πώς και γιατί αυτό το πρόβλημα δεν κατέστη δυνατόν να επιλυθεί αλλά αναφέρει μόνο ότι οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την χάραξή τους.

   Κατόπιν αυτού και χωρίς η φιλοξενούμενη ομάδα να κάνει την προβλεπόμενη ένσταση να εκδικασθεί το αναφερόμενο πρόβλημα αλλά με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου παρουσιάστηκε ενώπιον της επιτροπής για να συζητήσει και να επιλύσει με κόσμιο τρόπο το πρόβλημα αυτό. Όμως ανάμεσα στα τρία μέλη της επιτροπής υπήρχε ο Κος Μπουσμπουρέλης δικηγόρος το επάγγελμα που αξίωνε να συμφωνήσω ότι η βροχή ήταν αρκετή για να μην αποτυπωθούν οι γραμμές μολονότι οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να τις χαράξουν.

Η αντίθετη γνώμη μου έστω και εσφαλμένη αν ήταν, για τον ανωτέρω Κύριο ήταν αρκετή για να αποφανθεί: χειροδίκησε (με έσπρωξε) , με έβρισε (υπονοώντας ότι είπα ψέματα), με κλώτσησε όσο μπόρεσε αφού ανάμεσά μας μπήκαν οι ψυχραιμότεροι, μου έκλεισε συνάντηση ότι εμείς κάπου θα βρεθούμε να τα πούμε και η παράσταση τελείωσε με την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣΝΑ που με κάλεσε στο γραφείο του για να μου ζητήσει συγνώμη. Και όλα αυτά γιατί έπρεπε να συμφωνήσω με την επανάληψη του αναβληθέντα αγώνα και γιατί ο διαιτητής συνέταξε ένα κείμενο χωρίς ευκρίνεια και με διάθεση σκόπιμη να μην γίνει το συγκεκριμένο παιγνίδι.

Κε Πρόεδρε η ηπιότητα δεν φτάνει για να είναι αξιόπιστο ένα πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να παρεμβάλλονται   ιδιοτροπίες που υποκρύπτουν δόλο και σκοπιμότητα και που στο τέλος ο ένας από τους δύο θα πρέπει να κάνει πίσω για να γίνει η δουλειά. Η εξομάλυνση αυτών των ακραίων συμπεριφορών δεν γίνεται με το φύγει κάποιος με κατεβασμένο το κεφάλι αποδεχόμενος ότι του έτυχε μια κακή στιγμή και πρέπει να κάνει τα ΄΄καπάκια΄΄ του για να διατηρήσει φιλίες και ισορροπίες.

Για όλα αυτά που αναφέρω παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Στάνου Τσιλίκης Γεώργιος και Κοντός Κων/νος».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΑΝΟΥ
ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

http://sportait.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template