ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

24/1/14

Αγροτικό μπλόκο στη ΔΟΥ Αγρινίου

Στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων που οργανώνει η ΠΑΣΥ και άλλοι φορείς των αγροτών από το πρωί πραγματοποιούνται καταλήψεις σε ΔΟΥ ανά την Ελλάδα από αγρότες.
Στο Αγρίνιο στην κατάληψη της ΔΟΥ προχώρησαν αγρότες – μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας πριν από λίγη ώρα, με αιχμή την φορολόγηση τους, την τήρηση βιβλίων κλπ.
Eκπρόσωποι των αγροτών κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Αγρινίου κ. Τσώτα, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ. Σπύρος Κοτοπούλης κάλεσε τους αγρότες σε συνέχεια των κινητοποιήσεων. «Οι κινήσεις θα είναι συντονισμένες από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Εδώ, στα χωριά του δήμου Αγρινίου, που τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, οι αγρότες θα κατέβουν στις πλατείες των χωριών με τρακτέρ,σε μια συμβολική διαμαρτυρία απέναντι σε όλα αυτά στα οποία θέλουν να μας υποβάλλουν, ξεκινώντας από αύριο. Ο αγώνας είναι μαζικός και θα συνεχιστεί», δήλωσε από μικροφώνου.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε κ. Νίκος Μωραϊτης, που δήλωσε στο agriniopress.gr «H φτωχομεσαία αγροτιά της χώρας βρίσκεται υπό διωγμό. Μετά τα αλλεπάλληλα χαράτσια, έρχεται και η φοροληστεία της λαϊκής κατοικίας, η τήρηση βιβλίων για φορολόγηση απο  το πρώτο ευρώ καθαρού εισοδήματος… Αυτό είναι το τελειωτικό χτύπημα,γιαυτό πρέπει η πάλη των αγροτών να οργανωθεί μαζί με την πάλη των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται».


gatosstakeramidia.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template