ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

26/2/13

ΑΣ ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ-ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΟ 1-0

Με τα το 3-4 με τον Μύτικα και το 6-1 με το Μοναστηράκι, τα Όχθια ίσως έκαναν φέτος την χειρότερη εμφάνιση και στο ποιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Αυτή την ήττα στην Λεπενού, ο Πανοχθιακός μένει εκτός από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.
Σε κανένα σημείο του αγώνα οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός γειτονικού ντέρμπι δυο ομάδων που για διαφορετικούς λόγους ήθελαν και οι δυο να είναι νικητές.
Και όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι φάνηκε ότι ο ΑΡΗΣ ήθελε περισσότερο την νίκη, μιας και αγωνίζεται για να παραμείνει στην Β’ κατηγορία.
Η μια και μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι ήταν για τον Άρη Λεπενούς  στο 22’ λεπτό με τον Καλλίμορφο που με προβολή έκανε το 1-0.
Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αναλώθηκε με φλύαρη υπεροχή του Πανοχθιακού και σθεναρή αντίσταση του Άρη Λεπενούς, ώστε να κρατήσει το σκορ κάτι που τελικά κατάφερε.
Από τον Άρη Λεπενούς ξεχώρισαν:  Βαμβακάς Χαρ. Καλλίμορφος, Σαλτογιάννης, Ράπτης Φώτης
Από τον Πανοχθιακό κανείς δεν ξεπέρασε την μετριότητα.
Άριστη η διαιτησία του Χρηστού Χονδρογιάννη και των Βοηθών του Θεόδωρου Ξύστρα και Νίκου Μούρτη
Νοσοκόμος ΕΠΣΝΑ : Δέσποινα Κονδύλη
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Ρούσσος, Ζώης, Νιτσάκης, Βακράκος Δ. , Μπίρκος( 62’ Σουροβέλης), Ασβεστόπουλος( 65’ Γκουτσέλης), Τσέπας, Δήμος(80’ Πούλιας), Πετρονικολός, Βακράκος Γιωρ.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Σταμάτης Κ.)
Χαριτίδης, Πριόβολος Μουρτζίαπης, Ράπτης, Σαλτογιάννης, Πιστόλας, Ψηλός, Φλούδας Θ., Καλλίμορφος( 64’ Πετανίτης), Βαμβακάς Χαρ.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template