ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

4/12/12

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΤΡΟ 0-3

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 0
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 3

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΜΕ 0-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ
ΝΕΡΜΠΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο κλήθηκαν να δώσουν το ντέρμπι της αγωνιστικής Πανοχθιακός και Λουτρό.
Στο Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ όντως ήταν ντέρμπι πρώτου και δευτέρου και έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με δυνατές προσωπικές μονομαχίες και από τις δυο ομάδες, κυρίως στο χώρο του κέντρου.
Στο 2’ λεπτό έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ για τον Πανοχθιακό, ήταν ο Ζώης αυτός που έκανε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Κορομηλιά.
Στο 7’ λεπτό έγινε ένα ανάποδο ψαλίδι από τον Γώγα άλλα η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ.
Στο 18’ ο Φώτης Νιτσάκης εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή του Αμβρακικού, η μπάλα βρίσκει σε πόδια αμυντικών αλλάζει πορεία και κατευθύνεται για γκολ άλλα τελευταία στιγμή μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Κορομηλιάς.
Στο 20’ ο Θ. Βλάχος κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή άλλα ο τερματοφύλακας Σίμος κάνει απόκρουση σε κόρνερ
Στο 25’ ο Μιχάλης Ζίγκηρης εκτελεί κόρνερ, η μπάλα καταλήγει στον Μπεκατώρο σεντράρει για τον Θ. Βλάχο άλλα ο τερματοφύλακας Σίμος του Πανοχθιακού μπλοκάρει την Μπάλα πριν ο Βλάχος Κάνει την Κεφαλιά.
Στο 28’ ο Βασίλης Δήμος πασάρει δύσκολα  για τον Μπίρκο, αυτός κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα όμως περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αμβρακικού Λουτρού.
Στο 35’ λεπτό ο Σπύρος Τσέπας εκτελεί φάουλ ο Ζώης Πιάνει την  κεφαλιά και η μπάλα περνά λίγο άουτ και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος.

Στο Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ το Λουτρό μπήκε αποφασισμένο να πάρει το παιχνίδι και έδειξε την ανωτερότητα του και πως δίκαια έχει την πρώτη θέση στην βαθμολογία του 3ου ΟΜΙΛΟΥ της Β κατηγορίας.
Στο 56’ λεπτό ο Αμβρακικός Λουτρού ανοίγει το σκορ με τον Α. Βλάχο αφού μετά από εκτέλεση φάουλ και άστοχη επέμβαση του Σίμου, ο Α. Βλάχος με κοντινό πλάσε κάνει το 0-1.
Στο 67’ λεπτό ο Γιώργος Ζίγκηρης εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά όπως επιτίθεται το Λουτρό ο τερματοφύλακας του Πανοχθιακού προσπαθεί να διώξει την μπάλα άλλα δεν μπορεί και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα και γίνεται το 0-2
Στο 70’ λεπτό σέντρα σουτ του Πετρονικολού άλλα η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Λουτρού.
Στο 86’ λεπτό ο Γιώργος Ζίγκηρης εκτελεί Φάουλ και ο Κ. Νεφρός με κεφαλιά κάνει το τελικό 0-3.
Από τον Πανοχθιακό ξεχώρισαν οι  Κώστας Τέγας, Σπύρος Τσέπας και Νίκος Σουροβέλης
Από τον Αμβρακικό Λουτρού ξεχώρισαν Μπεκατώρος, Ζίγκηρης Μ., Ζίγκηρης Γ. και Α. Βλάχος

Άριστη  η Διαιτησία του Χρήστου Τσάσση, Θανάση Κολοσιώνη και Σπύρου Χουλιάρα
Παρατηρητής του Αγώνα : Χρηστός Παπαχαραλάμπους
Γιατρός της Επσνα: Ιωάννης Παπαϊωάννου.
Τέλος η διοίκηση του Πανοχθιακού αισθάνεται την ανάγκη  να συγχαρεί την Αποστολή του Αμβρακικού Λουτρού Ποδοσφαιριστές , προπονητές και παράγοντες για το ήθος τους και την κόσμια συμπεριφορά τους και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Βακράκος Δ., Ζώης, Νιτσάκης, Μπίρκος(63’ Βακράκος Γ.), Τέγας, Ρούσσος, Τσέπας, Δήμος, Ασβεστόπουλος(56’ Πετρονικολός), Σουροβέλης


ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Ζαρζάνης Α.)
Κορομηλιάς, Τσιλίκης, Πατσιαλός, Νεφρός, Μπεκατώρος, Νίκας, Ζίγκηρης Μ., Ζίγκηρης Γ., Βλάχος Α.(73’ Τσιλίκης Θ.), Γώγας, Βλάχος Θ.(88’ Φόνιας)


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template