ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/11/12

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτ/νίας ενημερώνει όλους τους κτηνοτρόφους που έχουν εκμετάλλευση εκτροφής αιγοπροβάτων όπως : άμεσα προσέλθουν στα Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής τους για να παραλάβουν το νέου τύπου «Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων» και το αργότερο μέχρι 20 Νοεμβρίου 2012.
   Αμέσως μετά την παραλαβή θα πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά τουλάχιστον τα στοιχεία του Α’ μέρους και να προβούν στην απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου για το έτος 2012.
  Φωτοτυπία του φύλλου που φέρει συμπληρωμένο το Α’ μέρος με τα γενικά στοιχεία του κατόχου και της εκτροφής, καθώς και το μέρος Β’ της απογραφής θα πρέπει να υποβληθεί υποχρεωτικά μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2012 στα κατά τόπους Αγροτικά Κτηνιατρεία από τα οποία τα έχουν παραλάβει, προσκομίζοντας απαραίτητα το νέο και το παλιό Μητρώο Εκτροφής Αιγοπροβάτων, για τη διενέργεια του διοικητικού ελέγχου και προκειμένου στην συνέχεια να γίνει η ενημέρωση στην Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων.
  Τα Αγροτικά Κτηνιατρεία, οι Ενώσεις Συνεταιρισμών και οι Δήμοι να αναπαράγουν το παρόν και να το αναρτήσουν σε εμφανή σημεία(οι Δήμοι σε όλες τις τοπικές κοινότητες) για άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων.      
  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα Αγροτικά Κτηνιατρεία.                                                        

                                                            Ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής                                                                                     Ιωάννης Κρινής

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template