ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/10/12

ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3-4 τα γκολ του Πανοχθιακού (video)

Ο Πανοχθιακός κατάφερε να αποδράσει μέσα απτήν δύσκολη έδρα του Αετού Ξηρομέρου με το ευρύ σκορ 3-4. Έχοντας σε καλή μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τον δεκαπεντάχρονο επιθετικό Γιώργο Βακράκο που σημείωσε 3 γκολ (χατ-τρικ).
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 22' ο Μπίρκος εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή διώχνει όπως όπως με κεφαλιά ο Ντέμος ο Γιώργος Βακράκος εκμεταλλεύεται την φάση κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή και σκοράρει κάνοντας το 0-1 και στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος
Στο 29' ο Νίκος Ρούσσος κερδίζει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου πασάρει στον νεαρό Γιώργο Βακράκο ο οποίος λίγο έξω από την περιοχή κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και σημειώνει το 0-2 στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Κρεμμύδα
Στο 38' οι γηπεδούχοι μειώνουν σε 1-2 με τον Βασίλη Ρουσαϊ οποίος κάνει σουτ έξω από την περιοχή του Πανοχθιακού η μπάλα αναπηδά σε ανώμαλο έδαφος μπροστά από τον τερματοφύλακα Σίμο και καταλήγει στα δίχτυα.


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο Β' Ημίχρονο ο Πανοχθιακός ξεκίνησε πάλι πιο δυνατά με αποτέλεσμα να ανεβάσει το σκορ υπέρ του.
Στο 68' λεπτό έχουμε το 1-3 πάλι με το Γιώργο Βακράκο καθώς εκμεταλλεύτηκε ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα Κρεμμύδα σε σουτ του Νίκου Ρούσσου , με κοντινό πλασέ ο Βακράκος σημειώνει το 3ο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Στο 76΄ο νεοεισελθών Νίκος Ασβεστόπουλος σε αντεπίθεση κάνει με πλασέ το 1-4
Και εκεί πάνω που όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα άνετο διπλό για τον Πανοχθιακό, ο Αετός αντέδρασε και μείωσε στο 81' σε 2-4 με κεφαλιά του Χαρίλαου Κελεπούρι μέσα από την περιοχή.
Τέλος στο 90' και κάτι έρχεται το τρίτο γκολ πάλι από τον Χαρίλαο Κελεπούρι με σουτ μέσα από την περιοχή γίνετε το τελικό 3-4.

Από τον ΑΕΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ξεχώρισαν Βασίλης Ρουσαϊ , και Δημήτρης Γεωργούσης
Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν Νίκος Ρούσσος, Βασίλης Δήμος, Σπύρος Τσέπας, και φυσικά ο δεκαπεντάχρονος Γιώργος Βακράκος.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Βασιλείου και των Χρηστού Καπελάκη και Γιάννη Γιαννόπουλου.

Νοσηλεύτρια του Αγώνα Μπόνια Βασιλική

ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ( Κώστας Γεωργούσης)
Κρεμμύδας, Μωραΐτης, Ντέμος, Κουτσογιάννης, Γεωργούσης, Καραμπέκιος, Ρουσαϊ, Τομάρας (73' Ζαρκαδούλας), Τριανταφυλλόπουλος, Κελεπούρης (72' Παύλος), Μουρέλας.

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ( Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
Σίμος, Βακράκος Δ., Ζώης, Νιτσάκης, Μπίρκος, Τσέπας, Ρούσσος, Γιαννάκης (76' Ασβεστόπουλος), Δήμος, Πετρονικολός, Βακράκος Γ.(89' Σουροβέλης)


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template