ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

21/6/12

Β. Φωτάκης:Είναι ώρα… Ελλάδος.

Η επικράτηση της λογικής έναντι του Λαϊκισμού -το ζητούμενο των εκλογικών αναμετρήσεων που παρήλθαν - ηρέμησε και ανακούφισε τόσο τις πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης όσο και τις λεγόμενες αγορές, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.

Η αγωνία των Ελλήνων πολιτών για την αβεβαιότητα του αύριο και την ελπίδα καλύτερων όρων έστειλε τη Ν.Δ. στην πρώτη θέση, ώστε να επιζητά να δημιουργήσει μια κυβέρνηση Εθνική, χωρίς απαραίτητα άλλους προσδιορισμούς.

Η διατήρηση αυτής της Φιλοευρωπαϊκής πορείας όμως οφείλει να μας εγκαθιστήσει και στην καρδιά του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, με όρους και συνθήκες που θα προσδίδουν ένα φυσιογνωμικό χαρακτήρα εγνωσμένης αξίας.

Μαζί με τη «σωτηρία» της Ελλάδας ψάχνει και η Ευρώπη στο σύνολό της, άλλωστε μην το ξεχνάμε, το δικό της δρόμο λύτρωσης και σωτηρίας. Η τρικυμία μπορεί να καταλάγιασε, αλλά η ζημιές και οι πληγές υπάρχουν ακόμα, καθώς και οι φόβοι στο τι θα γίνει στο ενδεχόμενο ενός νέου κύματος τρικυμίας.

Πρέπει λοιπόν, άμεσα να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση αρίστων και όχι αρεστών.
Να αποκατασταθεί η απολεσθείσα εμπιστοσύνη του πολιτικού συστήματος και του κοινοβουλευτικού βίου σταδιακά. Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα, προχωρώντας τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και δημιουργώντας ένα κράτος Ελληνοκεντρικό, αποτελεσματικό , αξιοκρατικό, μα πάνω από όλα δίκαιο.

Είναι ώρα Εθνικής αφύπνισης, αλληλεγγύης και ανασυγκρότησης.
Όλοι εμείς που εξ αρχής πάνω σε αυτή τη βάση τοποθετηθήκαμε και κινηθήκαμε καθ΄όλη τη μακρά αυτή εκλογική περίοδο, οφείλουμε να αγωνιστούμε, διαφυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού αυτή τη βασική αναγκαιότητα.

Η ανάταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας ξεκινά από αυτές τις ώρες και το πώς τις αντιλαμβάνεται το πολιτικό προσωπικό και ο Λαός.

Οι προσωπικές διαδρομές και αναφορές κανέναν δεν απασχολούν τούτη τη στιγμή. Ας δοθεί η ξεκάθαρη δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να δημιουργήσει μια κυβέρνηση αντάξια των προσδοκιών όλων. Το κάθε ραντεβού με την ιστορία είναι πάντα κρίσιμο και τούτη η στιγμή, είναι ώρα.. Ελλάδος.


Φωτάκης Βασίλης
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template