ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/5/12

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΣΠΙΘΑ

Ο ελληνικός λαός  είναι έτοιμος να περάσει σε μια νέα εποχή

Ανακοίνωση της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΟ.ΣΥ.

    Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του οριστικοποίησε το τέλος της εποχής της μεταπολίτευσης αποδομώντας  το σάπιο πολιτικό σύστημα όπως εξελίχθηκε από το 1974 μέχρι σήμερα. Επέφερε συντριπτική ήττα στο δικομματισμό και την πολιτική των μνημονίων απορρίπτοντας τους εκβιασμούς του συστήματος.

    Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού (το 62%) τάχθηκε εναντίον της πολιτικής των μνημονίων και είναι βέβαιο ότι και το υπόλοιπο ποσοστό των ελλήνων που εγκλωβίσθηκε στα εκβιαστικά διλήμματα ψηφίζοντας τις μνημονιακές δυνάμεις στο άμεσο μέλλον θα απεγκλωβιστούν, βλέποντας ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, διαλύοντας τα κόμματα που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία και  τον εθνικό πλούτο ρίχνοντας στην φτώχια τον ελληνικό λαό. 

    Από την άλλη μεριά το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα αλλά κυρίως ο κατακερματισμός των αντιμνημονιακών δυνάμεων  συνέβαλε έτσι ώστε παρά την εκλογική τους κυριαρχία δεν μπορεί να δοθεί άμεσα λύση για την χάραξη μιας νέας πολιτικής που θα καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις και θα κατοχυρώσει την εθνική μας ανεξαρτησία.

   Ο μόνος δρόμος για να επιτευχθεί αυτή η πολιτική είναι η συγκρότηση του  Πανεθνικού Παλλαϊκού Μετώπου που θα μπορέσει να κερδίσει την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και  θα έχει την αναγκαία δύναμη να εμποδίσει κάθε σχέδιο που θα επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία στις κρίσιμες σημερινές συνθήκες.

   Ο ελληνικός λαός έδειξε ότι είναι έτοιμος να περάσει σε μια νέα εποχή. Είναι η ώρα να αποδείξουν και οι πολιτικές δυνάμεις της προόδου ότι μπορούν να περάσουν σε αυτή τη νέα εποχή ξεπερνώντας τις εξαρτήσεις του κομματισμού προς το συμφέρον της χώρας και του λαού.


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template