ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

15/5/12

Τυχαίο; Δε νομίζω!

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι μία μόλις μέρα μετά την κατάθεση του δεύτερου από τους επτά όρους που έθεσε ο Πάνος Καμμένος...
(δείτε εδώ) για την ανάληψη του ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος από το Δημόσιο, ξεκινά ένας πρωτοφανής πόλεμος λάσπης εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παπαγαλάκια και πληρωμένοι κονδυλοφόροι, πολιτικά κόμματα και golden boys,  επιτίθενται χωρίς αιδώ ενάντια στον άνθρωπο που τόλμησε να υψώσει το ανάστημά του ενάντια στο σύστημα.

Και ενώ ο Πάνος Καμμένος διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΑΡΕΔΩΣΕ το non paper για το οποίο τόσος ντόρος γίνεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η συντονισμένη επίθεση συνεχίζεται.

Σερφάροντας στο διαδίκτυο, κατά τύχη, ανακαλύψαμε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. Ονομάζεται Money Masters. Παρακολουθώντας το 6ο και το 7ο μέρος, συνειδητοποιήσαμε ότι η ομοιότητα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τους προέδρους των ΗΠΑ που προσπάθησαν να "σκοτώσουν" την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι παροιμιώδης.

Δείτε το (από το 7:02 και μετά)


ΥΓ. Ούτε φυσικά μπορεί θα θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η δικαιοσύνη βγάζει ξανά από το συρτάρι το φάκελο CDS για τα οποία πρώτος τόλμησε να μιλήσει ο Πάνος Καμμένος.
http://se-blepo.blogspot.com/2012/05/blog-post_2185.html
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template