ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

7/5/12

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Απέναντι στους συγκυβερνώντες του χθες, κατάφερε αυτός ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να γίνει ένα μεγάλο κύμα, ένα μεγάλο τσουνάμι  . Και ουσιαστικά άλλαξε την μεταπολίτευση. 
Τα κόμματα του παρελθόντος, οι συγκυβερνήτες, δεν αποτελούν πλέον την πλειοψηφία. Αποτελούν μια μειοψηφία που στηρίχθηκε μόνο σε προεκλογικό χρήμα του ελληνικού λαού, που στηρίχθηκε μόνο σε πλαστογραφίες, που στηρίχθηκε μόνο σε επιθέσεις κάτω από τη μέση, την ώρα που εμείς δεν είχαμε τίποτα απ ‘όλα αυτά.  Είχαμε μόνο τους Έλληνες πολίτες.
Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού που υπηρετούν τους τραπεζίτες, αποτελούν παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται είναι μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε σαφείς. Έχουμε καταθέσει την πρόταση μας, την κυβερνητική μας πρόταση. Καλούμε όλους να δουν τις προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει και αν τις αποδέχονται  να στηρίξουν την πρόταση των  Ανεξάρτητων Ελλήνων.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:Με τη Ν.Δ υπάρχει περιθώριο;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εμείς ότι  λέμε, ισχύει για πάντα. Το ούτε νεκρός ισχύει. Δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους, δεν  συνεργαζόμαστε με όργανα των τραπεζιτών.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Με το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί το κόμμα σας;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με το οποίο έχουμε μια κοινή θέση όσον αφορά τα  οικονομικά και σε ότι αφορά το επαχθές του χρέους. 
Διαφωνούμε κάθετα σε θέματα εθνικά , θέματα που θα ‘ ρθούν τις επόμενες ημέρες , όπως το θέμα το Σκοπιανό. Υπενθυμίζω ότι μέσα σε 15 μέρες έχουμε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το θέμα των Σκοπίων που τα φέρνουν με το όνομα Μακεδονία. Διαφωνούμαι επίσης πλήρως με το ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικά. Όπως και στα θέματα της λαθρομετανάστευσης.
Εμείς θα ακολουθήσουμε την επιταγή του Συντάγματος. Οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν ή να μην  ψηφίσουν ένα πρόγραμμα, το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, την Εθνική μας Αντιπρόταση, που θα καταθέσουμε στο Κοινοβούλιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Εάν η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ σας πει να μετέχετε  για λόγους εθνικού συμφέροντος κ. πρόεδρε  θα το κάνετε;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ποιο εθνικό ή ελληνικό συμφέρον. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος παίρνουν εντολές από τον Σόϊμπλε, τον Φούχτερ και τον Ράϊχενμπαχ. 
Εμείς  δεν παίρνουμε από αυτούς εντολές. Εντολές  παίρνουμε από τον ελληνικό λαό.
Αυτοί αποτελούν παρελθόν. Πρέπει να εγκαταλείψουν την πολιτική στην χώρα. Δεν είναι επιθυμητοί στην Ελλάδα. Ούτε αυτοί, ούτε τα αφεντικά τους.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Έχετε επικοινωνία με άλλους βουλευτές με άλλα κόμματα; Έχετε ξεκινήσει κάποιες επικοινωνίες ήδη, με τον  ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα:
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Είναι πάρα πολύ νωρίς να σας πω. Σας λέων λοιπόν ότι αύριο το πρωί το σκηνικό θα είναι πολύ διαφορετικό.
ΉΔΗ υπάρχουν  βουλευτές οι οποίοι φαίνεται ότι εκλέγονται  και οι οποίοι έχουν διαφορετικές θέσεις  από αυτές των ηγετών τους. Οι ηγέτες τους  θα δούμε πώς θα παραμείνουν μέχρι αύριο το πρωί.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Είναι ανοιχτή η πόρτα δηλαδή;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εμείς έχουμε συγκεκριμένη θέση. Όσοι θέλουν,να την ακολουθήσουν. Το Σύνταγμα είναι σαφέστατο και κάνουμε κάλεσμα για μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
Κυβερνήσεις, επαναλαμβάνω, ειδικού σκοπού,  προκειμένου να παραδοθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας, τελείωσαν.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών κ. πρόεδρε θα συμφωνούσατε;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Τί κυβέρνηση τεχνοκρατών; Οι  κυβερνήσεις εκλέγονται από τον ελληνικό λαό. Τους τεχνοκράτες τους διορίζουν οι τραπεζίτες. Ο ελληνικός λαός εκλέγει τους ηγέτες του, εκλέγει τους βουλευτές , εκλέγει τις κυβερνήσεις του. Ευχαριστώ πολύ.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template