ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

7/5/12

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

"ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ"


Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, έκανε την εξής δήλωση:

"Ευχαριστώ όλες τις Συντονιστικές Επιτροπές, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, οι οποίες εθελοντικά αυτοοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το Κίνημά μας σε τοπικό επίπεδο.

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους βουλευτές που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα, πρωτόγνωρο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στον κόσμο όλο, μέσα σε δύο μήνες ζωής του Κινήματος. Ένας αγώνας που θα συνεχιστεί από τα έδρανα του Κοινοβουλίου με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλους τους υποψήφιους των συνδιασμών μας σε όλη την Επικράτεια και πολιτευτές πλέον των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για το δικό τους δυναμικό αγώνα. Για όλους αυτούς τους συμμαχητές, υπάρχει και το αύριο, καθώς η προσπαθειά μας για την απελευθέρωση της Ελλάδας ξεκινάει τώρα και η δική τους συμβολή είναι περισσότερο από επιβεβλημένη και πολύτιμη.

Ευχαριστώ και όλους τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που κατέθεσαν τις αιτήσεις υποψηφιότητας και μπήκαν στη διαδικασία της δημόσιας διαδικτυακής διαβούλευσης. Σίγουρα έγιναν λάθη και παραλήψεις. Αλλά εξακολουθούν να είναι η μεγάλη δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού του Κινήματος και μάλιστα πολλαπλών αξιώσεων.

Η πρώτη μας μάχη κερδήθηκε. Είμαστε ο βασικός πυλώνας της ανατροπής ενός διαπλεκόμενου πολιτικού σκηνικού και του τέλους της μεταπολιτευτικής περιόδου.  Όπως θα είμαστε και οι πρωταγωνιστές του νέου πολιτικού κύκλου που ανοίγει από σήμερα στη χώρα μας, με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στη πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Τώρα όλοι ΜΑΖΙ αρχίζουμε δυνατά ΜΕΣΑ και ΕΞΩ απο το Κοινοβούλιο.Να ανακτήσουμε την ελευθερία και κυριαρχία της χώρας μας. Να φύγουν οι δυνάμεις κατοχής και οι εδώ υπάλληλοί τους.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template