ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

30/4/12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



1η Μάη

Η εργατική τάξη τιμά τους νεκρούς της και συνεχίζει τους αγώνες της μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την μέρα που η εκμετάλλευση θα πάψει να υπάρχει, μέχρι την μέρα που εκείνοι που παράγουν τον πλούτο θα τον γεύονται.
Σήμερα οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί οδηγούν  τα πράγματα στον Μεσαίωνα. Κατακτήσεις χρόνων και αγώνων ποδοπατούνται, οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην εξαθλίωση με μισθούς πείνας, στα μισά μεροκάματα όπου υπάρχουν, ή στην ανεργία.
        Η υγεία, η εκπαίδευση, το κοινωνικό κράτος βάλλονται και αχρηστεύονται ενώ η εργατική νομοθεσία οδηγεί τους χώρους δουλειάς  σε κάτεργα που δεν έχουν θέση εργαζόμενοι αλλά δούλοι. Η επίθεση είναι ολομέτωπη στα δικαιώματα και στο επίπεδο ζωής του συνόλου των εργαζομένων.
Συνολικά ο δημόσιος χώρος συρρικνώνεται δίνοντας δυνατότητες κερδοφορίας στο κεφάλαιο.
Το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει γίνει στόχος, βάλλεται με όλα τα μέσα, λοιδορείται, φθείρεται, υποχρηματοδοτείται και τα λίγα χρήματα που δίνονται υποχρεώνουν τα ιδρύματα να τα κάνουν ομόλογα και μετά να τα «κουρεύουν» αφήνοντας τα στο έλεος!
Ο νόμος πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ταφόπλακα της δωρεάν παιδείας και πρέπει να μείνει στα χαρτιά.
Η μη πρόσληψη διοικητικού προσωπικού, οι σχεδιαζόμενες απολύσεις, η εφεδρεία τα οδηγούν σε υπολειτουργία δίνοντας τους το τέλειο άλλοθι για το κλείσιμό τους και τη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Όσοι έχουν λεφτά θα σπουδάζουν, οι άλλοι;
 Ο αγώνας για να σταματήσει η βαρβαρότητα που ετοιμάζουν για μας θα πρέπει να είναι ανάλογος των μεγάλων αγώνων της εργατικής τάξης.

•    Να μην επιτρέψουμε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια τους που μας οδηγούν στην κόλαση.
•    Να σταματήσει η φοροληστεία και τα χαράτσια.
•    Να συνεχίσουμε τον αγώνα για δωρεάν  παιδεία  - υγεία για όλους.

          ΟΛΟΙ στην  Κεντρική πλατεία στις 10:00
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template