ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

30/4/12

«Πέρασε» η πρώτη φάση του εργοστασίου απορριμμάτων

Ολιγόλεπτη ήταν τελικά η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου,  του θέματος του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Στράτου. Ενστάσεις από την ελάσσονα αντιπολίτευση, εγκρίθηκε και η πρώτη λαϊκή αγορά των παραγωγών
Εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου σήμερα η Α΄ φάση του διαγωνισμού για  το έργο του Εργοστασίου Επεξεργασίας Στερών Αποβλήτων Αιτωλ/νίας, στον  ΧΥΤΑ Στράτου, μέσα από διαδικασία Σύμπραξης Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα (ΣΔΙΤ)
Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, στην σύντομη ομιλία του επισήμανε πως πρώτο μέλημα του δήμου Αγρινίου, είναι να επιλεγεί εκείνος ο ανάδοχος που θα εξασφαλίζει μικρό κόστος στους δημότες. Ο Δημήτρης Σταμάτης, περιορίστηκε σε κάποιες ερωτήσεις τεχνικής φύσεως, ενώ η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, εξέφρασε την έντονη διαφωνία της για την εκμετάλλευση του έργου από ιδιώτη, διαφωνώντας με τις συμπράξεις ΣΔΙΤ, που όπως τονίστηκε, θα επιφέρουν και νέα βάρη στους δημότες.
Στην ίδια συνεδρίαση, εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας της λαϊκής αγοράς των παραγωγών, που σαν στόχο έχει την πώληση στους καταναλωτές φτηνών και ποιοτικών προϊόντων, χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων κι η οποία αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα, στην οδό Τσιτσιμελή, πίσω από το σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στον σταθμό του τρένου.
Σε επόμενη συνεδρίαση, πρόκειται να υπάρξει ανάλογη απόφαση και για λειτουργία λαϊκής αγοράς, από παραγωγούς βιολογικών προϊόντων

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template