ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

21/3/12

ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Στην 5η Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρώπης, που συγκαλείται την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Κοπεγχάγη θα συμμετάσχει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με την ιδιότητα του του μέλους της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εργασίες της Διάσκεψης ξεκινούν το μεσημέρι της Πέμπτης, με ομιλία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο και της Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών Μερσέντες Μπρέσο. 

Η Διάσκεψη θα ασχοληθεί με μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων για τον ρόλο των αυτοδιοικητικών αρχών και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης γύρω από την αστική ανάπτυξη, την ενεργότερη συμμετοχή των πολιτών σε τοπικές και περιφερειακές δράσεις, την ανάπτυξη καινοτόμων χρηματοδοτήσεων για την πράσινη αστική οικονομία και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις της αστικής ανάπτυξης.

Οι εργασίες της Διάσκεψης θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής με ομιλίες του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς και της Πρωθυπουργού της Δανίας Χελ Θόρνινγκ Σμιτ.   

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template