ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

18/3/12

Εκλογές ανάδειξης προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, για τις σημερινές εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ:

«Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ»

Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στο Εκλογικό Κέντρο του Αγρινίου, στο εντευκτήριο του τρένου, ψήφισε σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θάνος Μωραΐτης.

Ο κ. Μωραΐτης, αφού ψήφισε, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα διαψεύδονται όλοι αυτοί που πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ανακάμψει. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνον ανακάμπτει αλλά τα μηνύματα που παίρνουμε απ’όλη την Ελλάδα, είναι ότι θα είναι και η έκπληξη των επόμενων εκλογών.
Στην Αιτωλ/νία σήμερα σε όλα τα εκλογικά τμήματα, οι φίλοι μας, τα μέλη μας, οι άνθρωποι που πορεύτηκαν μαζί μας για δεκαετίες, που σφυρηλατήσαμε από κοινού την ενότητα και την πορεία στήριξης της πατρίδας μας, έδωσαν το παρόν. Το έδωσαν και το δίνουν και σήμερα και στέλνουν ένα μήνυμα: Ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ και ετοιμάζεται να δώσει τις επόμενες μάχες για τις αλλαγές και ανατροπές που χρειάζονται για την πατρίδα.

Το κίνημα μας σήμερα, αποκτά έναν νέο πρόεδρο, τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Εγώ θέλω να ευχηθώ δύναμη, καλή επιτυχία στους αγώνες μας και νίκη. Γιατί είμαι από αυτούς που λέμε εδώ και μέρες και το πιστεύω βαθιά, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι απλά η έκπληξη των επόμενων εκλογών.
Το ΠΑΣΟΚ θα νικήσει στις επόμενες εκλογές και θα είναι ο κεντρικός διαμορφωτής  των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Είναι στο χέρι το δικό μας λοιπόν , να διαμορφώσουμε αυτό το προοδευτικό πρόσημο της επόμενης κυβέρνησης.»
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template