ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

20/3/12

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

      Σήμερα υπέγραψαν και επίσημα ενώθηκαν με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" οι βουλευτές Χρήστος Ζώης,Παναγιώτης Μελάς,Έλενα Κουντουρά,Μαρία Κόλλια Τσαρουχά,Σπύρος Γαληνός,Τσαμπίκα Ιατρίδη.

Οι σχετικές δηλώσεις προσχώρησης υπογράφηκαν στην αίθουσα υποδοχής των πολιτών,στα κεντρικά γραφεία του κόμματος,μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Παρόντες ο Πρόεδρος του  κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος και δεκάδες νέοι άνθρωποι που ήλθαν και εκείνοι να προσυπογράψουν την Ιδρυτική Διακήρυξη και να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής στα ψηφοδέλτια της νίκης για την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους βουλευτές και στους νέους υποψήφιους,είπε:

"Και άλλοι έντιμοι με τη συνείδησή τους βουλευτές,ακολουθούν τον κοινό αγώνα που ξεκίνησαν όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της πατρίδας.

Είναι και αυτοί οι συνάδελφοι-συναγωνιστές μας,έτοιμοι να παλέψουν για να σηκώσει η κεφάλι η ΕΛΛΑΔΑ μας από τις πολιτικές δυνάμεις που την οδήγησαν στο χειρότερο σκαλοπάτι από την εποχή της κατοχής.

Καλωσορίζω επίσης τους νέους υποψήφιους,με ιδιάιτερη ικανοποίηση και θαυμασμό για τη γενναία πατριωτική επιλογή τους,σε εποχές που οι μνημονιακές δυνάμεις προσπαθούν να υποτάξουν την ΕΛΛΑΔΑ μας".



 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template