ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

27/2/12

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚO ΝΟΜΟ

Ενημερωτική ημερίδα για τις προβλέψεις του νέου επενδυτικού νόμου 3908/2011 οργανώνουν το απόγευμα της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην Πάτρα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Patras, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Γιώργου Πετράκου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με χαιρετισμούς από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδα Αντωνακόπουλο.

Στη συνέχεια ο κ. Διονύσης Καρβέλης, Υπεύθυνος του Europe Direct Patras (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) θα παρουσιάσει τις δράσεις και τους στόχους του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης και θα εστιάσει στον ρόλο του στην σύνδεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Γιώργος Πετράκος, Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας θα μιλήσει για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, την Γενική Στρατηγική και το ειδικό καθεστώς ενισχύσεων της συνέργειας και δικτύωσης.

Θα ακολουθήσει ομιλία από τον κ. Παναγιώτη Λαμπρινό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο οποίος θα αναφερθεί σε ειδικότερα θέματα του αναπτυξιακού νόμου.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνάντηση στην διάρκεια της οποίας θα αναλυθούν επαρκώς όλες οι προβλέψεις του επενδυτικού νόμου και θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες που ενδεχομένως έχουν γεννηθεί στους ενδιαφερόμενους επενδυτές», τονίζει σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η ημερίδα θα κλείσει τις εργασίες της με τοποθετήσεις από το ακροατήριο.  
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template