ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

11/6/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ. Τ.Ο. ΣΤΡΑΤΟΥ

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ  στις 9 Ιουνίου με αφορμή την επέτειο απόδοσης της σύνταξης  στους αγρότες από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1962 ,  είχε την χαρά να φιλοξενήσει τον υπεύθυνο τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργο Κασαπίδη. Σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στράτο ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Επιπλέον, τόνισε τα προβλήματα που υπάρχουν ύστερα από επίσκεψη που πραγματοποίησε σε αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες στην Δημοτική  Ενότητα Στράτου. Ύστερα από το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Κασαπίδης αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των αγροτών και τους πρότεινε την μαζική φυγή προς την παραγωγή, ώστε οι εισαγωγές των προϊόντων να μειωθούν και να υπάρξει ισοζύγιο μεταξύ των εισαγωγών και εξαγωγών.
Ακόμη στην εκδήλωση σε ομιλία του ο κ. Παναγιώτης Κοντονάσιος μέλος του Ινστιτούτου Καραμανλής έκανε εκτενή αναφορά στο χρονικό της ίδρυσης του ΟΓΑ και  της θεσμοθέτησης των  αγροτικών συντάξεων  από τον  Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
κ. Κώστας Καραγκούνης, οι πολιτευτές της Ν.Δ. κα. Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού και ο κ. Νίκος Καραπάνος, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Τζαμαλής Παναγιώτης, ο πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. κ. Κώστας Σύρρος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Θανάσης Μαυρομάτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αγρινίου κ. Γιάννης Ανδριόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αιτωλικού κα. Δώρα Χριστοδουλή, πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template