ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/3/11

ΕΚΔΗΛΩΣΗ planetbook ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο + Μπλε,συνεχίζοντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα οικολογίας, και σε συνεργασία με Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας, θα υλοποιήσουν περιβαλλοντική εκδήλωση για τους μαθητές των περιβαλλοντικών ομάδων  των τεσσάρων γυμνασίων Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Ευηνοχωρίου με τίτλο «Το κλίμα είναι στο χέρι σου».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κλειστό Γήπεδο Μεσολογγίου                                  στις 15  Μαρτίου 2011 από 9.30πμ έως 1μμ.
  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος της Walt Disney «Wall–e»,και στη συνέχεια, η ομάδα του Κ.Ε.Α.Ν. (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) θα παρουσιάσει το πρώτο περιβαλλοντικό επιτραπέζιο παιχνίδι Planetbook.
Στο τέλος, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν πάνω στο επιδαπέδιο Planetbook των 36 τ.μ.
Το Planetbook δημιουργήθηκε από το Κ.Ε.Α.Ν., με τη στήριξη της Vodafone, και τη συμμετοχή των περιβαλλοντικών οργανώσεων Greenpeace, WWF, ΑΡΧΕΛΩΝ, Μεσόγειος SOS, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Ορνιθολογική και Ευρωπαϊκή Έκφραση.
 Στο τέλος της εκδήλωσης, θα μοιραστούν επιτραπέζια παιχνίδια Planetbook  σε κάθε σχολείο.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template