ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

23/3/11

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Για τις προοπτικές του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας αλλά και για τις αλλαγές που επέφερε στην διοικητική διάρθρωση του κράτους ενημέρωσαν σήμερα το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια οι 13 εκλεγμένοι Περιφερειάρχες της χώρας που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνάντηση μετείχε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι Περιφερειάρχες ενημέρωσαν, επίσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα πρώτα βήματα της αιρετής Περιφέρειας και για τις προσπάθειες που από κοινού καταβάλλουν ώστε να ξεπεραστούν δυσκολίες και οργανωτικά προβλήματα.     

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχές του «για την επιτυχία μιας μεγάλης μεταρρύθμισης, που για πρώτη φορά γνωρίζει η Ελλάδα».

«Νομίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα, γιατί έχω εμπιστοσύνη σε σας, σας γνωρίζω, έχετε κάνει και στο παρελθόν καλά πράγματα και νομίζω ότι τώρα θα κάνετε περισσότερα, θα ‘βάλετε πλάτη’ για να πετύχετε πολλά από αυτά που περιμένει ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Παπούλιας.   
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template