ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

9/3/11

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εισόδημα στους αγρότες, τόνωση της γεωργικής παραγωγής, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα στα προϊόντα, σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με την μεταποίηση και διέξοδο στους νέους καλλιεργητές θα προσφέρει το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», η πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που παρουσίασε σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ο Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο κ. Σκανδαλίδης περιέγραψε ευκρινώς το πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το Υπουργείο διευκρινίζοντας ότι το Επιχειρησιακό Σχέδιο για τα προϊόντα που θα ενταχθούν στο «καλάθι» θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την χρηματοδότηση και την θεσμική και οργανωτική στήριξη του Υπουργείου.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο οποίος συνοδευόταν από τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κουτσούκο υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία του «Καλαθιού της Περιφέρειας» που αφορά όλες τις Περιφέρειες της χώρας αποτελεί μια δυναμική πολιτική για την αγροτική ανάπτυξη.   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template