ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

24/3/11

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Την πολιτική των «χαμηλών τελών» ακολουθεί και φέτος ο Δήμος Αγρινίου, όπως προκύπτει από τη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον καθορισμό του ύψους των Ανταποδοτικών Δημοτικών Τελών και Δικαιωμάτων για το έτος 2011.
Για τη Δημοτική Ενότητα Αγρινίου τα τέλη παραμένουν αμετάβλητα για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ διορθωτικές παρεμβάσεις (αυξήσεις ή μειώσεις) γίνονται σε άλλες Δημοτικές Ενότητες, ώστε να αρθούν υφιστάμενες αδικίες, να εξορθολογιστεί το σύστημα και να καταστεί κοινωνικά δίκαιο.
«Η πολιτική των χαμηλών δημοτικών τελών αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής, ώστε σε εποχή οικονομικής κρίσης να μην επιβληθούν πρόσθετες επιβαρύνσεις στους δημότες» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Παύλος Π. Μοσχολιός κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επίσης ο κ. Μοσχολιός είπε ότι: «Συνεχίζουμε την πολιτική των χαμηλών τελών, διατηρώντας και επεκτείνοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών σε όλη τη γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου.
Παράλληλα, υλοποιούμε την προεκλογική μας δέσμευση για επέκταση στο σύνολο του Δήμου του μέτρου της μείωση των δημοτικών τελών για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία.
Το τρίπτυχο Νοικοκύρεμα – Ανάπτυξη – Κοινωνική Αλληλεγγύη είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η οικονομική πολιτική του Δήμου αυτή τη  χρονιά, κατέληξε ο Δήμαρχος.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template