ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

15/1/11

FOOTBALL LEAGUE:ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

pane.jpgΔοκιμασία στα Τρίκαλα για τον Παναιτωλικό, με τον Μπάμπη Τεννέ να ντεμπουτάρει στον πάγκο των κυανοκίτρινων. Να αποδράσει με τρίποντο από την έδρα των «σακαφλιάδων» θέλει ο Παναιτωλικός.
 

Στη δύσκολη έδρα των Τρικάλων δοκιμάζεται ο Παναιτωλικός την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Αγρινίου στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ καλείται να αποδράσει με τρίποντο από την έδρα της θεσσαλικής ομάδας εδραιώνοντας τη θέση της στα υψηλά  στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και περιμένοντας στραβοπάτημα του Πας  Γιάννενα για να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή.
Κακό  ξεκίνημα, ανάκαμψη με Βαζάκα
Κατώτερο των προσδοκιών ήταν το ξεκίνημα του ΑΟΤ στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ο Σάββας Παντελίδης που ξεκίνησε στον πάγκο της ομάδας, γρήγορα δέχθηκε τα πυρά του κόσμου για την άσχημη εικόνα της ομάδας με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και αφού ανέλαβε προσωρινά ο Β. Καλογιάννης σαν υπηρεσιακός τεχνικός, κλήθηκε ο Γ. Μπένος να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Γ. Βαζάκας που ανέλαβε να τον αντικαταστήσει και βρισκόμενος στον πάγκο της ομάδας κάτι περισσότερο από ένα μήνα, έχει δώσει νέα ώθηση στην ομάδα που μετά από ένα σερί επιτυχιών έχει αναρριχηθεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 24 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, έχοντας σαν στόχο την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος.
Η έδρα αποτελεί το ατού της ομάδας των Τρικάλων καθώς εκεί έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 5 νίκες έχοντας όμως και δύο  ισοπαλίες ενώ αριθμεί ισάριθμες  ήττες. Ο κόσμος είναι πολύ κοντά  στην ομάδα και τη στηρίζει όσο  μπορεί, έχοντας μαζική παρουσία στο  γήπεδο και δημιουργώντας πολύ θερμή  ατμόσφαιρα υπέρ των γηπεδούχων.
Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του Γ. Βαζάκα είναι  η δύναμη και το γερό σύνολο που  διαθέτει ενώ υπάρχουν καλοί  και  ποιοτικοί παίκτες (Κόρμπος, Κοντογουλίδης) που ο Παναιτωλικός θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα αν θέλει να φύγει  νικητής. 
panetolikowe.jpg
Ο Παναιτωλικός  του β΄ημιχρόνου  με Ηλιούπολη κερδίζει
Όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή της ομάδας του  Μπ. Τεννέ, η διαφορά ποιότητας  των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που φαίνεται και από τους 14 βαθμούς που τις χωρίζουν . Αυτό που οφείλει να κάνει  η αγρινιώτικη ομάδα απέναντι στους νεόφωτιστους Τρικαλινούς  είναι απλά να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Αν στο γήπεδο των Τρικάλων εμφανιστεί ο Παναιτωλικός του β΄μέρους με την Ηλιούπολη  τότε η νίκη θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο.
Η επίσημη «πρώτη»  του Μπ. Τεννέ στον πάγκο αναμένεται να δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα  και θα λειτουργήσει σίγουρα θετικά προς τους ποδοσφαιριστές.
Ο προπονητής των  Τρικάλων Γ. Βαζάκας γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα πιθανότατα να δώσει χώρο στον Παναιτωλικό επιλέγοντας την τακτική των αντεπιθέσεων. Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του Αγρινίου είναι να εκμεταλλευτεί τα ατού που έχει όπως η γρηγοράδα των Παππά, Μπαϊκαρά, η ποιότητα του Θεοδωρίδη. Θα στερηθεί πάντως λόγω τιμωρίας των υπηρεσιών του Μουμίν.
Γρίφος παραμένει  το τι σκέφτεται πάντως να κάνει  ο νέος τεχνικός της ομάδας όσον αφορά το σύστημα που θα παίξει και την τακτική που θα ακολουθήσει  η ομάδα προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Μια λογική σκέψη λέει ότι το 4-2-3-1 (εναλλασσόμενο σε 4-3-3) του β΄μέρους της Ηλιούπολης με Καούνο (ή Καραμαλίκη) μπροστά και τους Παππά, Μπαϊκαρά και Θεοδωρίδη από πίσω που απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο πιθανόν να επαναληφθεί με τους Μουμίν και Δέντσα στο χώρο του κέντρου και την άμυνα ίδια με μία πιθανή αλλαγή, καθώς επιστρέφει ο τιμωρημένος Κούσας οπότε και ενδέχεται να πάρει τη θέση του Παλαιολόγου. Όλα πάντως θα παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή που καλείται να επιλέξει τους έντεκα καταλληλότερους για το συγκεκριμένο αγώνα.
Εκτός των Μόρετς και Καούνου που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής. Η επόμενη προπόνηση είναι στις 11 το πρωί του Σαββάτου, στο EMILEON SportCenter. Μετά το τέλος της, η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα


Προϊστορία  με μόλις ένα «διπλό»

Επτά φορές έχουν  αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο  παρελθόν με την ισοπαλία να έχει κάνει  την εμφάνισή της τρεις φορές ενώ η ομάδα των Τρικάλων αριθμεί ισάριθμες νίκες έναντι μιας του Παναιτωλικού στην αντίπαλη έδρα. Αναλυτικότερα:
1985-1986: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός  2-0
1986-1987: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός   1-1
1996-1997: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός   1-3
1997-1998: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός  3-0
1998-1999: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός  2-1
2000-2001: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός   0-0
2001-2002: Τρίκαλα –  Παναιτωλικός   0-0

e-politeia.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template