ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/1/11

Ε. Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε στις 13-1-2011 το Δ.Σ. του Ε.Κ. Μεσολογγίου σε τακτική συνεδρίαση. Κατά την συζήτηση αναδείχθηκαν θέματα και αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για το επόμενο τετράμηνο από πλευράς της Διοίκησης του Ε.Κ. Μεσολογγίου. στο πρόγραμμα δράσης μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε:
1.    Η ανάληψη νέας πρωτοβουλίας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στην κατεύθυνση οργάνωσης μεγάλης κινητοποίησης για επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου.
2.    Η συμβολική κατάληψη των ιατρείων του ΙΚΑ Μεσολογγίου την Πέμπτη 20-1-2011, λόγω της παρατεινόμενης κοροϊδίας της Κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ για την ανανέωση και υπογραφή των συμβάσεων των ιατρών του ΙΚΑ στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται απίστευτα οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
3.    Η εκπόνηση μελέτης εργατικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, παράρτημα Πάτρας.
4.    Η έκδοση περιοδικού δελτίου ενημέρωσης για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Ε.Κ. Μεσολογγίου και των πρωτοβάθμιων σωματείων της δύναμής τους.
5.    Η διοργάνωση ενημερωτικής συνάντησης για ασφαλισμένους και συνταξιούχους με τον Γ. Ρωμανιά, επιστημονικό συνεργάτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
6.    Η από κοινού παρεμβάσεις κλιμακίων Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου – ΙΚΑ και ΣΕΠΕ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, για την διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Τέλος ορίσθηκαν οι εκπρόσωποι του Ε.Κ. στις επιμέρους επιτροπές που συμμετέχει το Ε.Κ. εκ του νόμου. 
Η Διοίκηση
του Ε.Κ. Μεσολογγίου
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template