ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

21/1/11

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τιμωρήθηκε για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ιωνικό με τις παρακάτω πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές , για εκτεταμένα επεισόδια(αγώνας της 15-12-2010 με ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000)ευρώ(αγώνας της 15-12-2010 με ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ).

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα κάνει έφεση και εξέδωση την ακόλουθη ανακοίνωση:
ΠΑΕ Παναιτωλικός: Έφεση και νομική κίνηση!

Ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα της Νίκαιας και την απόφαση της Πειθαρχικής να της επιβάλει ποινή διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Το κείμενό της είναι το εξής:
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά μας για να παρουσιαστούν τα πραγματικά γεγονότα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE, επέβαλε στην ΠΑΕ Παναιτωλικός την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές, όπως επίσης χρηματικών προστίμων 15.000 και 3.000 ευρώ, για εκτεταμένα (όπως τα χαρακτηρίζει) επεισόδια στον εκτός έδρας αγώνα της 15-12-2010 με τον Ιωνικό.

Εκτιμούμε ότι σημαντικό ρόλο στην λήψη της συγκεκριμένης απόφασης έπαιξε η έκθεση του 1ου Παρατηρητή, καθώς και του διαιτητή, οι οποίοι ενώ είδαν τα πραγματικά γεγονότα, τα κατέγραψαν επιλεκτικά, αλλοιώνοντάς τα σε τέτοιο βαθμό που δεν βοήθησαν την επιτροπή σε ορθή και δίκαιη απόφαση.Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση επειδή φίλαθλοι του Ιωνικού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ασκώντας βία ανάγκασαν τους λιγοστούς φιλάθλους του Παναιτωλικού να εγκαταλείψουν την κερκίδα που τους φιλοξενούσε, γεγονός που με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν καταγράφεται στις εκθέσεις των ανωτέρω.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός έδωσε εντολή στους νομικούς συμβούλους της για άμεση κατάθεση έφεσης κατά της συγκεκριμένης απόφασης, ενώ εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί νομικά εναντίον του 1ου Παρατηρητή και του διαιτητή του αγώνα.

Επειδή η συνέχεια είναι δύσκολη και οι παγίδες πολλές, καλούμε τους φιλάθλους μας σε αυτοσυγκράτηση και ψύχραιμη αντιμετώπιση καταστάσεων.
 
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template