ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/12/10

FOOTBALL LEAGUE:ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

xiromeronews
Γούρικη η 13η αγωνιστική για την ομάδα μας, αφού βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την νίκη επί του Πανθρακικού με 1-0. Ο Παναιτωλικός μπήκε με περισσότερο πάθος στον αγώνα και με πρώτο βιολί τον ανεβασμένο Μπουμάλ κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά. Από την αριστερή πλευρά της επίθεσης ο Μπουμάλ έκανε ό,τι ήθελε και μόλις στο 4΄ αφού ταλαιπώρησε τον αμυντικό έβγαλε σέντρα λουκούμι στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου καιροφυλακτούσε ο Γκούρμα που έγραψε με κεφαλιά το 1-0. Αμέσως μετά σε παρόμοια φάση χάθηκε άλλη μια ευκαιρία, ενώ το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει αν ο Γκούρμα που εμφάνισε δύο πρόσωπα σήμερα, λίγο μετά την επίτευξη του γκολ είχε την σοβαρότητα απλά να σκοράρει. Συγκεκριμένα βρέθηκε μετά από πλάγια σέντρα μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε να κάνει τακουνάκι και η μπάλλα πέρασε άουτ και χάθηκε σίγουρο γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίχτες μας κέρδισαν όλες τις ατομικές μονομαχίες και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δειλά δειλά ο Πανθρακικός προσπάθησε να βγει από τα καρέ του, αλλά του έλειπε το ύψος των επιθετικών για να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος όμως, η ομάδα μας άργησε πολύ να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να έχει περισσότερη ώρα την μπάλλα στα πόδια του και να δημιουργήσει 2-3 καλές ευκαιρίες, αντίθετα με τον Παναιτωλικό που δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή των αντιπάλων. Από την είσοδο του Παππά και μετά ο Παναιτωλικός πήρε επιθετικές ανάσες, αλλά στο τελείωμα των φάσεων έδειξε αδυναμία να πετύχει δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και ο διαιτητής προσπάθησε να ισοφαρίσει τα σφυρίγματα και έδωσε αρκετά φάουλ στον Πανθρακικό.
Συμπερασματικά, η ομάδα μας ξεκίνησε με μεγάλη ένταση και θα μπορούσε να κλειδώσει την νίκη, αλλά αδικαιολόγητα αρκέστηκε στο φτωχό και εύθραυστο 1-0.Σίγουρα με δύο επιθετικούς η ομάδα μας έχει άλλον αέρα, αλλά στην μεσαία γραμμή είχαμε κάποια δυσλειτουργία. Στην άμυνα, λειτουργήσαμε πολύ καλά με τον Αναστασιάδη να καθαρίζει πολλές φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες. Την Τετάρτη ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

panaitolikos6
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template