ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

7/12/10

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Φ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ "ΕΞΕΔΡΑ"

Ο Παναιτωλικός έχει βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερλίγκα μετά από 34 χρόνια. Ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας, δίνει καθημερινά μάχες για την επιβίωση του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα" αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φετινή πορεία του συλλόγου, τους στόχους της ομάδας αλλά και τα στημένα παιχνίδια."Το πλέον σημαντικό κομμάτι είναι ο κόσμος. Παλεύουμε συνεχώς να τους έχουμε κοντά μας. Επιπλέον, μας απασχολούν οι υποδομές, τις οποίες σε ένα βαθμό τις έχουμε. Όμως θέλουμε να φτιάξουμε ακόμα καλύτερες ώστε να ελκύσουμε νέα παιδιά. Να κάνουμε μια τεχνική οργάνωση με αξιόλογους προπονητές για όλες τις ομάδες. Είμαστε σε άλλο δρόμο. Αυτοί είναι οι άξονες που κινούμαστε".

Για την καλή αρχή της ομάδας στο πρωτάθλημα τόνισε: "Να πω την αλήθεια δεν τον περίμενα. Ειδικά το 5Χ5 που κάναμε ήταν εντυπωσιακό. Την καλή πορεία όμως την περίμενα. Φροντίσαμε εγκαίρως το καλοκαίρι να συμπληρώσουμε τις θέσεις στο ρόστερ στις οποίες αξιολογήσαμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Βλέπαμε από τα φιλικά της προετοιμασίας ότι αυτή η ομάδα θα μπορέσει να έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Αρχίζοντας ο στόχος ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Βλέποντας στην πορεία ότι είχαμε ξεπεράσει και την αχίλλειο πτέρνα των εκτός έδρας αγώνων που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, θέσαμε ως στόχο την πρώτη δυάδα".

Πως φαντάζεστε ότι μπορεί να φθάσει ο Παναιτωλικός: "Ο Παναιτωλικός τούτο το χρονικό διάστημα κάνει πρωταθλητισμό, κάτι που είναι ψυχοφθόρο. Αυτό σε κάνει να μη βλέπεις μακριά, παρά μόνο τον επόμενο στόχο. Ασφαλώς στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει η σκέψη ότι αν καταφέρουμε να ανέβουμε στην Σούπερλίγκα και καθίσουμε για δύο τρία χρόνια, τότε μπορούμε να παλέψουμε για μία ευρωπαϊκή έξοδο.

Πέρα από το αγωνιστικό ο μεγάλος στόχος είναι να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια από την πόλη και να παράγουμε και κάποιους νέους ποδοσφαιριστές μέσα από την ομάδα. Αυτή είναι μία υγιής κατάσταση και αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντα σε συνάρτηση με την καλή πορεία του συλλόγου. Η ανόδος είναι θέμα ικανοποίησης του εγωισμού".

Αναφορικά με τα στημένα παιχνίδια, τόνισε: "Αυτό κάνει κακό σε όλη την κατηγορία. Το πιο άσχημο είναι ότι δεν ανήγουν οι φάκελοι. Να δούμε τι έγινε και ποιοι είναι μπλεγμένοι. Και να τους κρεμάσουμε όλους. Αυτή η σκιά χαλάει όλη την εικόνα. Δημιούργησε πρόβλημα και με τη χορηγία του ΟΠΑΠ, όπου έχουν απόλυτο δίκιο. Όσοι αγαπούν και είναι μέσα στο ποδόσφαιρο πάλι εδώ θα είναι. Όμως όσοι δεν ξέρουν, απομακρύνονται".
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template