ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/12/10

ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ

Οταν ο Παλαιοκώστας συναντά τον... ΒελουχιώτηΤον «γρίφο της Ευρυτανίας» επιχείρησε να λύσει τις τελευταίες εβδομάδες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος στη βομβιστική επίθεση όπου σκοτώθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο αστυνόμος Γιώργος Βασιλάκης. Κλιμάκιο της Υπηρεσίας με απόλυτη μυστικότητα επισκέφθηκε το γραφικό χωριό της Ευρυτανίας αναζητώντας ένα «ντοκουμέντο» που θα μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητα αυτών που οργάνωσαν την αποστολή του φονικού δέματος με στόχο τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και τελικό θύμα τον υπασπιστή του.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να διαθέτουν πληροφορίες ότι το κείμενο που εστάλη για τη βομβιστική επίθεση στη λεωφόρο Κατεχάκη σχετίζεται κατά περίεργο τρόπο με το συγκεκριμένο εύρημα στα βουνά της Ευρυτανίας και αναζήτησαν τη λύση του γρίφου στους πρόποδες του Τυμφρηστού σε υψόμετρο 940 μ. .
1.Σε υπολείμματα του δέματος-βόμβας που σκότωσε τον Γιώργο Βασιλάκη εντοπίστηκε αποτύπωμα του καταζητούμενου ποινικού Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος πιθανολογείται ότι ήταν ο μεταφορέας του εκρηκτικού μηχανισμού.Οπως ανέφεραν οι αξιωματικοί, «από προηγούμενες έρευνές μας γνωρίζουμε ότι τα χωριά της Ευρυτανίας ήταν από τις πιο...αγαπημένες κρυψώνες των αδελφών Παλαιοκώστα,αφού ήξεραν πολύ καλά τους δύσβατους ορεινούς δρόμους της περιοχής και κατόρθωναν έτσι να ξεφεύγουν από τον αστυνομικό κλοιό.
Δεν μπορεί λοιπόν να αποκλειστεί η περίπτωση ο μυστηριώδης επισκέπτης που υπέγραψε με το όνομα “Θανάσης Κλάρας” στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στις Κορυσχάδεςνα ήταν κάποιος συνεργός του συγκεκριμένου υπόπτου,ο οποίος αργότερα έβαλε την ίδια υπογραφή-ψευδώνυμο στο κείμενο για τη βόμβα-δέμα.Χωρίς βεβαίως να μπορεί να προβλέψει ότι κάποιος θα παρατηρήσει τη σύμπτωση των δύο υπογραφών στην Αθήνα και στο χωριό της Ευρυτανίας,με χρονική διαφορά μάλιστα έξι μηνών» .
 
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template