ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

2/12/10

Ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37 FM

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε την Τετάρτη στην εκπομπή «Αθλητικό μαγκαζίνο» στον Αγρίνιο 9.37 FΜ και τον Γιάννη Τσιρώνη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης.
Αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα είπε μεταξύ άλλων:
Από εδώ και πέρα θα φανεί η δυναμική του πρωταθλήματος και πoιες ομάδες θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν, γιατί θα υπάρξουν κάποιες ομάδες που θα έχουν βαθμολογική απόσταση από τις υπόλοιπες.
Ερωτώμενος αν αποτελεί ένα από τα φετινά «στοιχήματα» της διοίκησης η διατήρηση του Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο, ανέφερε:
Δεν νομίζω ότι αποτελεί κανένα στοίχημα. Η ομάδα εμπιστεύθηκε από την αρχή τον Γιάννη Νταλακούρα, τον εμπιστεύεται και συνεχίζει μαζί του την προσπάθεια.
Ερωτηθείς για τα συνθήματα οπαδών κατά παραγόντων της Διαιτησίας απάντησε: «αν ο αρχιδιαιτητής δεν μπορεί να μας διασφαλίσει ίση μεταχείριση να δηλώσει αδυναμία».
Ρωτήθηκε για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, το σχεδιασμό της ομάδας και τις πιθανές κινήσεις της και ανέφερε:
Αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός δείχνει να είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές. Δεν έχουμε σταματήσει από τη λήξη της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε έτοιμοι είτε τον Γενάρη αν χρειαστεί, είτε την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ακόμη και αν έχουμε ανεβεί, να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει. Η προσπάθεια αυτή έχει να κάνει κυρίως με εντοπισμό στόχων, αλλά και του να βλέπουμε και την δυναμική κάποιον πρωταθλημάτων ώστε να αναζητήσουμε σε αυτά τους παίκτες που θα μπουν στο ρόστερ της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν δείχνει η ομάδα ότι χρειάζεται κάτι. Εάν και εφόσον χρειαστεί, θα συζητήσουμε με τον προπονητή και με βάση αυτό το πλάνο θα πράξουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος που να θέλει η ομάδα να αποκτήσει.
Για το αν είναι ικανοποιημένη η διοίκηση από το επίπεδο της ομάδας αυτή τη στιγμή : Υπάρχει ικανοποίηση και αυτό ισχύει πιστεύω και για τον φίλαθλο κόσμο. Υπάρχει μία βαθμολογική συγκομιδή πολύ ικανοποιητική. Και η δική μας αλλά και των δύο άλλων ομάδων που βρίσκονται σε αντίστοιχη βαθμολογική θέση, είναι η υψηλότερη των τελευταίων χρόνων σε αντιστοιχία με τους αγώνες πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να συνεχιστεί αυτή η συγκομιδή βαθμών και να μην είναι αποτέλεσμα μόνο των πρώτων δέκα αγωνιστικών. Αν ισχύει το ίδιο και για το θέαμα, είπε:
Πρόσφατα δήλωσα ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το θέαμα όσο θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνεται προσπάθεια από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών να παίξει η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που δεν βοηθάνε σε αυτό. Για παράδειγμα ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλες ομάδες. Επίσης τα πολλά σφυρίγματα των διαιτητών. Όσο προχωράει ο καιρός πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα και η προσπάθεια της ομάδας και σε αυτό το κομμάτι θα αποδώσει.
Αναφορικά με την νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ :Από άποψη βαθμολογίας είναι σημαντικό να κερδίζεις τον βασικό σου αντίπαλο. Από ψυχολογικής πλευράς είναι πολύ καλό γιατί κερδίζεις μια καλή ομάδα
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template