ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

9/12/10

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ του ΚΟΣΜΟΥ 2010

1o Διεθνές φεστιβάλ-έκθεση
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ του ΚΟΣΜΟΥ 2010
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ:  www.traditionalproducts.gr




   Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ-έκθεση Παραδοσιακά προϊόντα του Κόσμου 2010, 2-5 Δεκέμβρη, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens-Ανθούσα. Συμμετείχαν 130 επιχειρήσεις-παραγωγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακά τρόφιμα, ποτά και γλυκά, είδη λαϊκής τέχνης, Υαλουργία, φυσητό γυαλί, τουριστικά είδη, βυζαντινές εικόνες, φορείς, ενώσεις κ.ά. Παραγωγές προϊόντων, χειροποίητων ή βιοτεχνικών σε μια μοναδική εκδήλωση όπου συναντάτε η παράδοση με το σήμερα. Προϊόντα, τέχνες και τεχνικές που διαμορφώθηκαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου από ανάγκες, εμπειρίες, αλλά και κυρίως από πολύ μεράκι για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

  Εντυπωσιακή παρουσία με εταιρείες από τις χώρες τους είχαν οι πρεσβείες της Γεωργίας, της Αρμενίας και της Πολωνίας. Επίσης δυναμική παρουσία είχαν τα επιμελητήρια της Κέρκυρας, της Φλώρινας, της του Ρεθύμνου, της Κοζάνης, της Αργολίδας, της Κεφαλονιάς, της Αρκαδίας και της Πέλλας.

  Την έκθεση επισκέφτηκε η βουλευτής Άντζελα Γκερέκου που την υποδέχτηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας, μαζί με την εμπορική ακόλουθος της Πολωνίας Κα Flis με ομάδα παιδιών ντυμένα με παραδοσιακές Πολωνικές ενδυμασίες. Η Κα Γκερέκου ξεναγήθηκε σε όλα τα περίπτερα και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα τους και τις προσπάθειες τους για την ανάδειξη των προϊόντων τους.

  Έντονη ήταν η παρουσία της ΑΝΕΚ, η οποία ήταν χορηγός μεταφοράς και επικοινωνίας χορηγώντας έκπτωση 50% για την μεταφορά αυτοκινήτων και επιβατών με τα πλοία της.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του εκθέτες για την συμμετοχή τους στο 1Ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων 2010. Η προσπάθεια μας είναι να στηρίξουμε όλους όσους ασχολούνται με τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.

  Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΩΡΩΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (BSEC-BC). Επίσης με την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων όπως το ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και του ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ, 18-20 Νοεμβρίου 2011.

Διοργάνωση: Compass Expo Ltd, Φιλολάου 234 – 11631, Αθήνα Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές) Fax:  210 7568889 & 210 7568890 email: info@traditionalproducts.gr 
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template