ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

1/11/10

FOOTBALL LEAGUE:ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Ο Παναιτωλικός μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα και μετά τις νίκες των συνδιεκδικητών μας ανέβηκε στην Βέροια για να διεκδικήσει την νίκη και να δικαιολογήσει τον άτυπο τίτλο του ενός εκ των τριών φαβορί. Η ομάδα μας παρατάχθηκε χωρίς τον Θεοδωρίδη, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε είχαν ακουστεί διάφορα για την σχέση του με τον προπονητή. Στην κορυφή της επίθεσης ο Καούνος και ο Παππάς με τον Μπαϊκαρά να παίζουν στο κέντρο.
Στην διάρκεια του α΄ μέρους ο Παναιτωλικός με τους ποιοτικούς παίχτες που έχει, κατάφερε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι σε μια Βέροια που ψάχνει να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα μας είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της και στο 43΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρότσα ο Κούσας από πλεονεκτική θέση έκανε το 0-1. Ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια με το διπλό και ξαναμπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με την γνωστή φοβία.
Η ομάδα γύρισε από νωρίς πίσω για να κρατήσει το σκορ και έτσι η Βέροια βρήκε χώρο για να κάνει επιθέσεις. Ο Παππάς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μουμίν, ενώ ο Γκούρμα πήρε την θέση του Καούνου που δεν τράβηξε.
Όπως πολλές φορές στο παρελθόν, έτσι και σήμερα η ανασφάλεια και η ηττοπάθεια μας βγήκαν σε κακό, όταν στο 63΄ η Βέροια από στημένη φάση κι αυτή ισοφάρισε. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας απέναντι στην Βέροια που την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί εντός από τον ΠΑΣ, ήταν να κρατήσει με νύχια και δόντια το σκορ.
Μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να έχει γόητρο και να μην ταμπουρώνεται Επίσης, πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει με τον Θεοδωρίδη, ο οποίος τελικά μπήκε αλλαγή στο 80'. Η άνοδος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν πρέπει να χάνεται κανένας βαθμός, πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση. Δεν είναι σύστημα το "πάμε να βάλουμε ένα γκολ και μετά όλοι πίσω".
Απόψε δεν θα μιλήσουμε για προπονητή, γιατί ήδη το έχουμε κάνει και πλέον το συζητάνε ακόμη και όσοι δεν ήθελαν να δουν την πραγματικότητα
Για το τέλος θα δανειστούμε μια φράση ενός μέλους μας. Η ομάδα παίζει σαν ομάδα που λέγεται Θεοδωρίδης και Φίλοι, όπως Ζιντάν και Φίλοι. Χωρίς σύστημα, μόνο με ατομικές ενέργειες. Αν λείψει και ο Θεοδωρίδης...

panaitolikos6
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template