ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

11/10/10

Ο Γ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟ GAZZETTA .GR

Ξεκίνημα… πρωταθλητισμού για τον Παναιτωλικό και το 5 στα 5 του δίνει προοπτική Σούπερ Λίγκας. Ο αρχηγός Γιώργος Θεοδωρίδης μιλάει στο gazzetta.gr για το απίστευτο γκολ κόντρα στον Θρασύβουλο, και υπόσχεται ακόμη καλύτερες στιγμές στους Αγρινιώτες φιλάθλους!


- Πέτυχες ένα εξαιρετικό γκολ. Μπορείς να το περιγράψεις;
«Ήταν ένα γκολ που σφράγισε τη νίκη. Πέρασα δυο παίκτες με σκάψιμο τον έναν και με κεφαλιά τον άλλο και τσίμπησα την μπάλα από τα πλάγια στην άλλη γωνία. Εντάξει είχε και αρκετή δόση τύχης. Η αλήθεια πάντως είναι πως και το πρώτο γκολ του Στάθη (σ.σ. Καραμαλίκης) ήταν εξαιρετικό. Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά και ο κάθε παίκτης βγάζει μέσα στο γήπεδο τις αρετές του».

- Τι εισέπραξες μετά το τέλος του ματς;
«Αυτό που θυμάμαι μετά το τέλος του ματς είναι τον κόσμο να μας αποθεώνει και την ομάδα για ακόμα μια αγωνιστική να κάνει σπουδαία πράγματα. Δεν θυμάμαι το γκολ που πέτυχα, αλλά αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα. Αυτό είναι που μετράει και περισσότερο».

- Έγινε το 5 στα 5, μπορείς να πεις με σιγουριά τους στόχους του Παναιτωλικού;
«Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, έχουμε κάνει το 5 στα 5, έχουμε ήδη προκριθεί στο κύπελλο, και στόχος μας είναι μόνο η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια για το πρωτάθλημα, όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε ενωμένοι και φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

-Με ένα τέτοιο ξεκίνημα πώς αισθάνεστε;
«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δείχνουμε πως η ομάδα έχει δυνατότητες. Βέβαια, πιο προσγειωμένοι από τον κόσμο, αλλά το ίδιο ενθουσιασμένοι γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά και αυτό που θέλουμε να συμβεί στο τέλος της σεζόν».

- Αποτελείς τον ηγέτη του Παναιτωλικού, όμως υπήρξαν φήμες πως δεν ήσουν ικανοποιημένος στην αρχή της σεζόν... Η θέση σου;

«Φαίνεται στο γήπεδο αν είμαι καλά… Τι να πω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες κόσμος, είμαστε ενωμένοι και έχουμε ένα μοναδικό στόχο, την άνοδο. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως δεν θα πετύχουμε αυτόν τον σκοπό. Οπότε οι φήμες είναι μόνο σενάρια που δεν ισχύουν. Περνάω υπέροχα στο Αγρίνιο, υπάρχει συνεννόηση με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, και όλοι θέλουμε να δικαιώσουμε αυτόν τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού».

- Για ακόμα ένα εντός έδρας ματς ο κόσμος ήταν στο πλευρό σας. Το γεγονός αυτό σας προκαλεί πίεση ή σας βοηθά για τη δύσκολη συνέχεια;
«Ο κόσμος μας βοηθά διαρκώς, ξέρει τι θέλει και ξέρει τι μπορούμε να δώσουμε. Υπάρχει ενθουσιασμός και αγάπη γι’ αυτή την ομάδα. Ούτε σε ομάδες Σούπερ Λιγκ δεν το έχω δει αυτό… Πραγματικά τους χρωστάμε κάτι πολύ μεγάλο, και η άνοδος θα είναι ό,τι καλύτερο για όλους μας».


www.gazzetta.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template