ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

4/10/10

ΤΟ FUN CLUB ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Tον δικό του επίσημο ιστότοπο εγκαινίασε το Fan Club της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΕΠΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellasfanclub.gr. Πρόκειται για το πρώτο Επίσημο Fan Club της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ενώ επίτιμα μέλη έγιναν ήδη οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το www.hellasfanclub.gr υλοποιείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κάθε μέλος με την εγγραφή του, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποκτά πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια για να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοναδικά προνόμια των μελών:

-αποκλειστικό πακέτο μέλους (καπέλο, lanyard, τσάντα)
-20% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες
-10% έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας
-προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων
-δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ελπίδων
-οικογενειακό πακέτο στα 4 εισιτήρια το ένα δώρο
-αποκλειστική συμμετοχή σε μοναδικά events

Η διάρκεια της συνδρομής είναι διετής (2010-2012)και καλύπτει όλους τους αγώνες της προκριματικής, αλλά και τελικής φάσης (σε περίπτωση πρόκρισης) που θα δώσει η Εθνική στο πλαίσιο του EURO 2012. To κόστος εγγραφής σε αυτό το ξεχωριστό club είναι 25 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφτεί προνομιακές τιμές για φοιτητές, παιδιά αλλά και οικογένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τα τελευταία νέα της Εθνικής, αποκλειστικές φωτογραφίες, βίντεο και τη δυνατότητα για συμμετοχή σε μοναδικά events της Εθνικής επισκεφτείτε τον ιστότοπο του fun club ή εναλλακτικά καλέστε στο 210 3410202.

Συμπαίκτες με τους διεθνείς!

Από το απόγευμα της Δευτέρας, η Εθνική Ανδρών παίζει μπάλα στο www.hellasfanclub.gr! Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, ανήκουν πλέον στην καινούργια οικογένεια των Εθνικών Ομάδων, δηλαδή στο επίσημο Fan Club της Εθνικής, δίνοντας το σύνθημα σε όλους τους Έλληνες που την αγαπούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Μετά την προπόνηση, όλοι οι παίκτες και ο Φερνάντο Σάντος έγιναν επίτιμα μέλη του hellasfanclub προσφέροντας επιπλέον λάμψη στη νέα μεγάλη παρέα των Εθνικών Ομάδων.

www.sport-fm.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template